10 Psalmi de mulțumire pentru o nouă zi

Visits: 66

Credința și recunoștința ne ajută să avem o viață mai fericită și mai plină. Din ceruri, Dumnezeu ne protejează și ne ajută ca fiecare zi să fie specială, unică și mai ales plină de binecuvântări. Ar trebui să-L lăudăm pe Dumnezeu indiferent de moment sau de situația din cursul zilelor noastre, El va lucra cumva și ne va da victoria, și va fi în cel mai neașteptat mod.


1) bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt,
ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! Plangerile lui (Ieremia 3:22-23)
2) De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci, chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi omul nostru dinăuntru se înnoieşte din zi în zi. (2 Corinteni 4:16)
3) ci creşteţi în harul şi în cunoştinţa Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos. A Lui să fie slava, acum şi în ziua veşniciei. Amin. (2 Petru 3:18)
4) Căci de la răsăritul soarelui până la asfinţit, Numele Meu este mare între neamuri şi pretutindeni se arde tămâie în cinstea Numelui Meu şi se aduc daruri de mâncare curate; căci mare este Numele Meu între neamuri, zice Domnul oştirilor. (Maleahi 1:11)
5) Orice lucru El îl face frumos la vremea lui; a pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu. (Eclesiastul 3:11)
6) Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. (Ieremia 29:11)
7) Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu duhul vostru! Amin. (Filimon 1:25)
8) Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! (Psalmi 34:8)
9) Ferice de cei ce păzesc poruncile Lui, care-L caută din toată inima lor, (Psalmi 119:2)
10) Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

Rugăciune

Tată bun și credincios, Ție să-Ți fie slava și cinstea! Vin la Tine prin Domnul meu Iisus Hristos pentru a-Ți mulțumi pentru această nouă zi, în care mi-ai permis să deschid din nou ochii pentru a mă bucura de frumoasa Ta creație și pentru a-Ți mulțumi pentru privilegiul de a-mi oferi darul unei noi zile. Îți mulțumesc, Doamne, pentru marea ta iubire și îndurare, pentru că mi-ai binecuvântat viața și mi-ai dat posibilitatea de a respira și de a continua să mă bucur de familia mea, de prietenii mei și de toți cei din jurul meu. Îți mulțumesc pentru că în cele mai întunecate zile ai strălucit cu bunătatea ta în viața mea, dându-mi puterea de a continua fără să leșin. Știu că umblând cu tine sunt asigurat că merg în direcția bună, îți mulțumesc Doamne, pentru că într-adevăr gândurile tale au fost de bine continuu și nu de rău pentru a-mi da sfârșitul pe care îl sper și ai fost furnizorul meu, vindecătorul meu și păzitorul meu, păzitorul meu. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!