10 Versete biblice pentru mamele cu copii care suferă de autism

Visits: 11

Există mii de versete biblice potrivite pentru a le oferi mamelor de copii cu autism pentru a le întări credința.

Această colecție pe care am creat-o pentru mamele speciale este ideală pentru a se ruga și a hrăni spiritul, sufletul și chiar trupul. De asemenea, puteți să le scrieți pe o felicitare sau să le trimiteți prin SMS sau e-mail.

Biblia este plină de promisiuni care le transmit mamelor de copii autiști că sunt o comoară specială în inima lui Dumnezeu. De asemenea, că acestea fac o treabă extraordinară în fiecare zi, luptând pentru copiii lor.

1) „Multe fete au o purtare cinstită, dar tu le întreci pe toate.” (Proverbe 31:29)

2) Dezmierdările sunt înşelătoare, şi frumuseţea este deşartă, dar femeia care se teme de Domnul va fi lăudată. (Proverbe 31:30)

Aceste versete biblice pentru mamele copiilor cu autism ne arată că este o performanță să ne ridicăm în fiecare zi și să facem față provocărilor pe care le aduce ziua respectivă.

Și ele sunt de lăudat, chiar dacă uneori riscă să se uite pe ele însele. Mai ales că progresul unui copil cu autism nu se întâmplă peste noapte. Uneori este nevoie de ani de tratament pentru a începe să se vadă rezultate. Cu toate acestea, mamele au fost desemnate de cer pentru această sarcină specială.

3) O femeie plăcută capătă cinste, şi cei asupritori capătă bogăţie. (Proverbe 11:16)

4) Femeia înţeleaptă îşi zideşte casa, iar femeia nebună o dărâmă cu înseşi mâinile ei. (Proverbe 14:1)

Datorită acestor versete biblice, putem vedea că mamele copiilor cu autism au un spirit moale și blând, datorită copiilor lor.

Aceștia știu cum să se descurce cu copiii lor din sfera lor atunci când aceștia sunt supărați, stresați și anxioși. Ei sunt chiar capabili să răspundă cu un cuvânt blând care îl face pe copil să scadă toți decibelii frustrării.

5) Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în împletitura părului, în purtarea de scule de aur sau în îmbrăcarea hainelor, ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia nepieritoare a unui duh blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu. (1 Petru 3:3-4)

Cred că acesta este unul dintre cele mai importante versete biblice pentru mamele copiilor cu autism. Căci, o femeie înțeleaptă este capabilă să-și construiască casa, căminul, să-și construiască copilul cu autism și să-și construiască viitorul, abilitățile, programul, prieteniile și fiecare domeniu al vieții sale.


Nu uitați să citiți acest articol:Versete biblice despre autism.


6) Prin mine ţi se vor înmulţi zilele şi ţi se vor mări anii vieţii tale. (Proverbe 9:11)

6) Să-ţi trimită ajutor din locaşul Său cel sfânt şi să te sprijine din Sion! Să-Şi aducă aminte de toate darurile tale de mâncare şi să primească arderile tale de tot! Să-ţi dea ce-ţi doreşte inima şi să-ţi împlinească toate planurile tale! (Psalmi 20:2-4)

Mai mult decât niște versete biblice pentru mame, este o rugăciune și o dorință, ca Dumnezeu să vă trimită ajutor din ceruri.

Dumnezeu vă va trimite proviziile și oamenii de care aveți nevoie pentru a duce mai departe sarcina minunată de a crește un copil cu autism. În plus, chiar din centrul tronului lui Dumnezeu, El vă va trimite sprijinul de care aveți nevoie, sănătatea, puterea, instruirea, instrumentele, abilitățile și claritatea minții pentru a decide care este cea mai bună cale pentru copilul dumneavoastră.

7) Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui şi nu va mai putea de veselie pentru tine.” (Tefania 3:17)

8) Domnul să te binecuvânteze şi să te păzească! Domnul să facă să lumineze faţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine! Domnul să-Şi înalţe faţa peste tine şi să-ţi dea pacea! (Numeri 6:24-26)

9) Cine găseşte o nevastă bună găseşte fericirea; este un har pe care-l capătă de la Domnul. (Proverbe 18:22)

10) Dacă aude cineva cuvintele Mele, şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci Eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea. (Ioan 12:47)

Dacă mai știi și alte versete biblice pentru mamele copiilor cu autism, scrie-le în secțiunea de comentarii. Amintiți-vă că cea mai importantă persoană care vă poate ajuta copiii sunteți dumneavoastră – puteți să o faceți!

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 4]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!