10 Versete de mulțumire către oameni

Visits: 19

Ca și copii ai lui Dumnezeu ar trebui să fie normal să fim recunoscători, adică să ținem în gură o laudă către Dumnezeu pentru ceea ce ne dă, la fel cum se întâmplă și cu oamenii pe care Dumnezeu i-a folosit pentru a ne binecuvânta și a ne face să creștem.

Este necesar să fim recunoscători și de aceea să arătăm prin rugăciune și versuri cât de importante sunt pentru noi, pentru că nu este nimic mai bun în fiecare zi decât să mulțumim celui care ne oferă sprijin indiferent de mijloace.


1) Nimeni nu va putea să stea împotriva ta, cât vei trăi. Eu voi fi cu tine, cum am fost cu Moise; nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi. (Iosua 1:5)
2) Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt şi se odihneşte la umbra Celui atotputernic,
 zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!”
Da, El te scapă de laţul vânătorului, de ciumă şi de pustiirile ei.
El te va acoperi cu penele Lui şi te vei ascunde sub aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui! (Psalmi 91:1-4)
3) Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine, şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău. (3 Ioan 1:2)
4) Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te”? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine în tot ce vei face.” (Iosua 1:9)
5) Vei fi plin de încredere, şi nădejdea nu-ţi va fi zadarnică. Te vei uita în jurul tău şi vei vedea că te poţi odihni liniştit. (Iov 11:18)
6) Să te binecuvânteze Domnul din Sion, să vezi fericirea Ierusalimului, în toate zilele vieţii tale, (Psalmi 128:5)
7) va binecuvânta pe cei ce se tem de Domnul, pe cei mici şi pe cei mari. (Psalmi 115:13)
8) Căci Tu binecuvântezi pe cel neprihănit, Doamne, şi-l înconjori cu bunăvoinţa Ta, cum l-ai înconjura cu un scut. (Psalmi 5:12)
9) Voi să slujiţi Domnului Dumnezeului vostru, şi El vă va binecuvânta pâinea şi apele, şi voi îndepărta boala din mijlocul tău. (Exod 23:25)
10) Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi. (Ioan 15:13)

Rugăciune

Dumnezeule cel bun și veșnic, Doamne preaslăvit! Te laud pentru că Tu ești Drept, Sfânt și vrednic de toată lauda și închinarea supremă. Tată, Îți mulțumesc pentru această persoană, pe care mi-ai dat privilegiul de a o cunoaște, pentru că prin ea mi-ai binecuvântat viața și am putut împărtăși experiențe frumoase. Îți mulțumesc că nu ai venit niciodată cu întârziere, ci la momentul potrivit, când am avut cea mai mare nevoie și în mijlocul dificultăților mi-ai arătat grija Ta credincioasă. Ați pus în jurul meu oameni extraordinari care au fost un sprijin și un sprijin în rugăciune. Doamne, Te rog să împlinești cererile inimii ei și să o faci să prospere în toate lucrurile și ca în fiecare zi, dragostea Ta să se reflecte în viața ei și lumina Ta să continue să strălucească în ea pentru ca ea să strălucească și în alții. Te rog să întinzi mâna Ta puternică peste ea și să o păzești de orice lucrare rea și de orice boală. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!