10 Versete despre încrederea în om

Visits: 262

1) Nu vă încredeţi în cei mari, în fiii oamenilor, în care nu este ajutor. (Psalmi 146:3)

2) mai bine să cauţi un adăpost în Domnul, decât să te încrezi în cei mari. (Psalmi 118:9)

3) Vai de cei ce se coboară în Egipt după ajutor, se bizuie pe cai şi se încred în mulţimea carelor şi în puterea călăreţilor, dar nu privesc spre Sfântul lui Israel şi nu caută pe Domnul! (Isaia 31:1)

4) Iată, ai pus-o în Egipt, ai luat ca sprijin această trestie ruptă, care înţeapă şi străpunge mâna oricui se sprijină pe ea! Aşa este faraon, împăratul Egiptului, pentru toţi cei ce se încred în el. (Isaia 36:6)

5) Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul! (Ieremia 17:5)

6) Nu vă mai încredeţi dar în om, în ale cărui nări nu este decât suflare! Căci ce preţ are el? (Isaia 2:22)

7) Mai bine este să cauţi un adăpost în Domnul, decât să te încrezi în om; (Psalmi 118:8)

8) Nu crede pe un prieten, nu te încrede în ruda cea mai de aproape; păzeşte-ţi uşa gurii de cea care îţi stă în braţe! (Mica 7:5)

9) Chiar şi acela cu care trăiam în pace, în care îmi puneam încrederea şi care mânca din pâinea mea, ridică şi el călcâiul împotriva mea. (Psalmi 41:9)

10) Iată, ai pus-o în Egipt, ai luat în ajutor trestia aceea frântă, care înţeapă şi străpunge mâna oricui se sprijină pe ea: aşa este faraon, împăratul Egiptului, pentru toţi cei ce se încred în el. (2 Imparati 18:21)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!