14 Versete biblice despre slăbiciune

Visits: 66

Dumnezeu să vă binecuvânteze, de data aceasta vrem să vă prezentăm o listă de versete biblice despre slăbiciune. Există oameni slabi în Biblie? Care este sensul slăbiciunii spirituale? Se slăvește Dumnezeu în slăbiciunile noastre?

Ființele umane tind să fie pline de mândrie atunci când toată lumea ne laudă, ne aplaudă și ne umple de felicitări; ego-ul nostru începe să crească și simțim că ne îndreptăm din ce în ce mai departe de pământ pentru că aparent nu mergem, ci mai degrabă zburăm.

Când inimile noastre sunt pline de mândrie, începem să îi tratăm pe oameni diferit, să ne distanțăm și chiar să simțim că nu avem nevoie de nimic sau de nimeni pentru că avem totul. Biblia spune că Dumnezeu îi privește pe cei mândri de departe; Deci slăbiciunile noastre sunt utile pentru a ne simplifica, pentru a recunoaște că suntem praf și că fără Dumnezeu nu suntem nimeni, pentru a ne menține mai umili și mai aproape de Dumnezeu.

Listă de Versete biblice, despre slăbiciune

1 De aceea simt placere in slabiciuni, in defaimari, in nevoi, in prigoniri, in stramtorari, pentru Hristos; caci cand sunt slab, atunci sunt tare. (2 Corinteni 12:10)

2 Si El mi-a zis: “Harul Meu iti este de ajuns; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita.” Deci ma voi lauda mult mai bucuros cu slabiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos sa ramana in mine. (2 Corinteni 12:9)

3 Carnea si inima pot sa mi se prapadeasca: fiindca Dumnezeu va fi pururi stanca inimii mele si partea mea de mostenire. (Psalmii 73:26)

4 El da tarie celui obosit si mareste puterea celui ce cade in lesin. (Isaia 40:29)

5 Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi. (1 Petru 5:7)

6 Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna. (Matei 11:28)

7 Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite. (Romani 8:26)

8 Pot totul in Hristos care ma intareste. (Filipeni 4:13)

9 Vegheati si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita; duhul, in adevar, este plin de ravna, dar carnea este neputincioasa.” (Matei 26:41)

10 Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta. (2 Timotei 1:7)

11 O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele. (Proverbele 17:22)

12 Caci n-avem un Mare Preot care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre, ci Unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat. (Evrei 4:15)

13 Deschide-ti gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor parasiti! (Proverbele 31:8)

14 Cand privesc cerurile – lucrarea mainilor Tale – luna si stelele pe care le-ai facut, (Psalmii 8:3)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!