22 de versete biblice despre eșec

Views: 47

căci el este ca unul care îşi face socotelile în suflet. „Mănâncă şi bea,” îţi va zice el; dar inima lui nu este cu tine. (Proverbe 23.:7), în gândurile tale stă puterea asupra stimei pe care o poți avea de tine însuți, faptul că la un moment dat lucrurile nu s-au întâmplat așa cum te așteptai, asta nu înseamnă că trebuie să te oprești și să nu continui să încerci, nu te-ai născut să te lași învins de ceea ce îți strigă diavolul în minte, te-ai născut să crezi în ceea ce spune Dumnezeu despre tine, și un lucru pe care pot să-ți garantez că el nu crede că ai eșuat și că nu mai există oportunități pentru tine, el crede că ești plin de vise mari pe care cu ajutorul lui le poți materializa fiecare, dar mai întâi, golește-te de toate gândurile negative, care cauzează o stagnare în viața ta care nu te lasă să mergi înainte, recapătă-ți curajul, reîncepe din nou și din nou până când vei reuși, dar te rog să nu renunți, prin puterea lui Isus îți vei atinge toate obiectivele, el are o mare stimă pentru viața ta, iar gândurile lui despre tine sunt foarte bune, El are planuri bune pentru tine, este suficient să te vezi așa cum te vede Domnul, să-ți recapeți curajul pe care ți l-a dat Isus pe cruce când a murit pentru tine și să realizezi că ești în această lume pentru a trăi din glorie în glorie și din triumf în triumf.


1) Căci toţi au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu. (Romani 3:23)
2) Solii au ajuns la Ghibeea, cetatea lui Saul, şi au spus aceste lucruri în auzul poporului. Şi tot poporul a ridicat glasul şi a plâns. (1 Samuel 11:4)
3) Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat şi plăcut de privit şi că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui şi a mâncat; a dat şi bărbatului ei, care era lângă ea, şi bărbatul a mâncat şi el. (Geneza 3:6)
4) Dar, pentru că ai făcut pe vrăjmaşii Domnului să-L hulească, săvârşind fapta aceasta, fiul care ţi s-a născut va muri.” (2 Samuel 12:14)
5) Oriunde îl apucă, îl trânteşte la pământ. Copilul face spumă la gură, scrâşneşte din dinţi şi rămâne ţeapăn. M-am rugat de ucenicii Tăi să scoată duhul, şi n-au putut.” (Marcu 9:18)
6) Şi a ieşit afară şi a plâns cu amar. (Luca 22:62)
7) Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui, dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor. (Isaia 53:6)
8) Când vor păcătui împotriva Ta – căci nu este om care să nu păcătuiască – şi Te vei mânia împotriva lor şi-i vei da în mâna vrăjmaşului, care-i va duce robi într-o ţară vrăjmaşă, depărtată sau apropiată: (1 Imparati 8:46)
9) Oare nu v-a dat Moise Legea? Totuşi nimeni din voi nu ţine Legea. De ce căutaţi să Mă omorâţi?” (Ioan 7:19)
10) Unii, fiindcă s-au depărtat de aceste lucruri, au rătăcit şi s-au apucat de flecării. (1 Timotei 1:6)
11) Oricine face păcat face şi fărădelege; şi păcatul este fărădelege. (1 Ioan 3:4)
12) Lipsa de ştiinţă este o pagubă pentru cineva, şi cine aleargă neghiobeşte înainte o nimereşte rău. (Proverbe 19:2)
13) Astfel s-a împlinit Scriptura care zice: „A fost pus în numărul celor fărădelege.” (Marcu 15:28)
14) Dar, dacă nu iertaţi, nici Tatăl vostru care este în ceruri nu vă va ierta greşelile voastre.” (Marcu 11:26)
15) Isus S-a uitat ţintă la el, l-a iubit şi i-a zis: „Îţi lipseşte un lucru; du-te de vinde tot ce ai, dă la săraci, şi vei avea o comoară în cer. Apoi vino, ia-ţi crucea şi urmează-Mă.” (Marcu 10:21)
16)  Dacă mâna ta te face să cazi în păcat, taie-o; este mai bine pentru tine să intri ciung în viaţă, decât să ai două mâini, şi să mergi în gheenă, în focul care nu se stinge, (Marcu 9:43)
17) Dar cel ce păcătuieşte împotriva mea îşi vatămă sufletul său; toţi cei ce mă urăsc pe mine, iubesc moartea.” (Proverbe 8:36)
18) Să luăm, dar, bine seama, că atâta vreme cât rămâne în picioare făgăduinţa intrării în odihna Lui, niciunul din voi să nu se pomenească venit prea târziu. (Evrei 4:1)
19) Păziţi-vă bine să nu pierdeţi rodul muncii voastre, ci să primiţi o răsplată deplină. (2 Ioan 1:8)
20) Căci, pe când eram noi încă fără putere, Hristos, la vremea cuvenită, a murit pentru cei nelegiuiţi. (Romani 5:6)
21) Căci îmi cunosc bine fărădelegile, şi păcatul meu stă necurmat înaintea mea. (Psalmi 51:2)
22)  Eu voi trage trei săgeţi înspre piatra aceasta, ca şi când aş lovi la ţintă. (1 Samuel 20:20)

Rugăciune

Doamne, Tu ești Alfa și Omega! Tată, creator al cerului și al pământului, tu ești cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul. Îți cer în această zi în numele lui Isus să mă umpli de putere și credință pentru a face față problemelor, nu lăsa ca inima mea să cedeze din cauza acestui eșec pe care l-am trăit. Transformă-mi mintea, inima și spiritul, dă-mi certitudinea Duhului Sfânt că acest lucru va ajuta spre binele meu și va schimba în mine dorințele și intențiile rele de care nu eram conștient. Ajută-mă Doamne să transform această dificultate într-o piatră de hotar, vindecă-mi inima de toată tristețea, atașamentul, durerea și confuzia. Adu în viața mea pacea ta și amintește-mi că promisiunile tale sunt adevărate pentru că tu ești un Dumnezeu care se ține și nu-și încalcă cuvântul. Cu siguranță, trebuie să suferim uneori de consecințele unor decizii greșite, așa cum s-a întâmplat în viața lui David: "Dar, pentru că ai hulit pe vrăjmașii Domnului în această privință, fiul care ți se va naște va muri negreșit. Duhul Sfânt îndreaptă-mă, deschide-mi ochii înțelegerii ca să învăț din fiecare greșeală pe care o fac, să iau fiecare proces ca pe o învățătură și nu ca pe un eșec. Recunosc, iubite Doamne, că în spatele fiecărei probleme se ascunde o binecuvântare pe care trebuie să o descopăr, am încredere că mă pregătești să îndeplinesc scopul pentru care m-ai chemat. Purifică-mă, reînnoiește-mă și păzește-mă în numele lui Isus. Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!