4 fraze biblice pe care să le rostești la început de zi

Ceea ce facem la primele ore ale dimineții și atitudinea pe care o avem în acel moment are un impact profund asupra zilei. Din acest motiv, ar trebui să începem cu o rutină care să ne conecteze cu Dumnezeu și să ne amintească de adevărul Bibliei.

După ce am avut un timp devoțional cu Dumnezeu, este important să ne amintim fraze biblice care ne ajută să începem ziua cu dreptul și să ne amintim promisiunile pe care El le are pentru noi. Odată cu trecerea orelor și cu rutina pe care o avem, este posibil să uităm ce spune Biblia, așa că ar trebui să medităm mereu la ea și să ne fixăm gândurile asupra lucrurilor lui Dumnezeu.

1) Domnul este lumina mea și mântuirea mea, nu am de ce să mă tem.

Domnul este lumina şi mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele: de cine să-mi fie frică? (Psalmi 27:1)

Planurile noastre pentru o zi se pot schimba din cauza unor circumstanțe neașteptate, dar Biblia ne amintește că, dacă ne încredem în Dumnezeu, nu trebuie să ne temem de ceea ce se întâmplă.

Acest gând ar trebui să fie mereu în mintea noastră, pentru că astfel ne vom întoarce la Dumnezeu în orice moment și vom ști cum să acționăm cu înțelepciune în fiecare clipă.

2) ¡Dragostea credincioasă a Domnului nu se sfârșește niciodată!

bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare! (Plangerile lui Ieremia 3:22-23)

Nu suntem perfecți, păcătuim în fiecare zi, așa că ar trebui să ne cerem mereu iertare și să ne pocăim de lucrurile rele pe care le facem. Și indiferent de cât de mult rău facem, dragostea lui Dumnezeu nu se termină niciodată și putem conta pe mila și harul Său de a ne ierta.

Acest har nu înseamnă permisiunea de a păcătui fără consecințe, ci este un dar pe care îl primim datorită sacrificiului lui Isus.

3) Isus îmi dă o pace care nu seamănă cu pacea acestei lumi.

Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. (Ioan 14:27)

În fiecare dimineață ar trebui să ne arătăm recunoștința că avem viață și că avem o pace care vine de la Isus și pe care nimeni altcineva nu o poate da. Pacea Lui ne oferă liniștea de care avem nevoie atunci când credem că problemele sunt prea mari. Acest tip de pace este cea care ne dă speranță și ne amintește că avem un viitor mai bun, în care nu va exista durere sau suferință.

4) Îmi voi lăsa toate grijile în Isus

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. (1 Petru 5:7)

Ne place să deținem controlul asupra lucrurilor pentru că ne dă un sentiment de siguranță; cu toate acestea, marea majoritate a evenimentelor scapă de sub controlul nostru. Din acest motiv, trebuie să învățăm să ne lăsăm toate neliniștile și grijile în grija lui Isus. Numai El ne poate da odihnă și pace.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!