Ei caută respect, dar actele lor sunt Rușinoase

Views: 2

Ei cer respect, dar nu respectă heterosexuali, copii, oameni, pentru că doresc să fie respectati  pentru ceea ce sunt , dar ei nu se acceptă așa cum sunt sunt.  Mulți dintre ei au o nevoie ciudată pentru ca toți cei din jur să le observe prezența.

Atunci când nu împărtășești cu ei aceleași concepte. Ei încep cu frazele lor deja clasice “sărăcuți”  Sau cu cuvinte similare,  încep cu homofob, intolerant te pun de ignorant pe oricine care pur și simplu nu este de acord cu ideile lor. Deci, ei cer toleranță? Dar ei hărțuiesc și își bat joc de heterosexuali, iar când îi resping, se înfurie și se fac isterici .

Nu te lupți pentru respect, vei acționa pentru a optine respect … dintr-o dată simți că respectul este cerut, ceva de genul … “Toc, toc, Bună, domnule, am venit să cer să mă respecți … pentru că dacă nu mă respectați, Jur că voi face un marș fără precedent “Îmi imaginez că domnul X, după ce a văzut marsul nu are de ales decât să respecte orbește pe cei ce au cerut respect .

Dar, într-adevăr, așa cum am spus, înainte de a cere respect, ei trebuie să  vadă dacă respectă pe ceilalți ,sau dacă ei se respectă prin acțiunile lor.

Când fac paradele de orguliu gay, nu le pasă de familiile lor și merg pe jumătate goi pe stradă, ca și cum ar fi un carnaval, nu le pasă de copii. Pentru că ei sunt liberi să facă ceea ce vor, Dumnezeu respectă Voința Liberă, marșul  făcut bine îmbrăcați, dar nu. Ei insistă să meargă pe străzi cu o îmbrăcăminte exagerată, fără să se gândească la impactul asupra anumitor sectoare ale societății (copii, vârstnici etc.) Și, bineînțeles, vreau sa vedem ca niște oameni flămânzi, flămânzi pentru sex,  lascivitate și pornografie în capul lor. Apoi, ei cer toleranță, dar ei nu o dau. Unde este respectul și toleranța pe care voi înșivă o cereţi ?

Mulţi homosexuali l-au acceptat pe Cristos ca Mântuitor personal şi Dumnezeu lea schimbat felul de a gândi , pentru că Biblia condamnă homosexualii.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

One Response

  1. nykaly octombrie 25, 2018

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!