8 Versete biblice pentru a depăși infidelitatea în căsnicie

Visits: 62

Infidelitatea înseamnă trădarea încrederii și încălcarea jurămintelor de căsătorie stabilite de Dumnezeu. Din acest motiv, trădarea spulberă
căsniciile și inimile celor implicați. Și oricât de mult situația pare fără speranță, în Dumnezeu putem găsi speranță și vindecare.

Aceste versete biblice oferă confort pentru a depăși infidelitatea unui cuplu; și ne amintesc, de asemenea, că Dumnezeu este alături de noi, indiferent de ce s-ar întâmpla. El ne iubește necondiționat și putem fi siguri că nu ne va trăda sau alunga niciodată.

Versetele Bibliei de mai jos ne amintesc de puterea lui Dumnezeu de a-i vindeca și de a-i restaura pe cei care vin la El.

1) Domnul este aproape de cei cu inima înfrântă şi mântuieşte pe cei cu duhul zdrobit. (Psalmi 34:18)

2) tămăduieşte pe cei cu inima zdrobită şi le leagă rănile. (Psalmi 147:3)

3) Să nu te părăsească bunătatea şi credincioşia: leagă-ţi-le la gât, scrie-le pe tăbliţa inimii tale. Şi astfel vei căpăta trecere şi minte sănătoasă, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! (Proverbe 3:3-5)

4) Domnul vă va da pâine în necaz, şi apă, în strâmtorare. Învăţătorii tăi nu se vor mai ascunde, ci ochii tăi vor vedea pe învăţătorii tăi. Urechile tale vor auzi după tine glasul care va zice: „Iată drumul, mergeţi pe el!”, când veţi voi să vă mai abateţi la dreapta sau la stânga. (Proverbe 30:20-21)

5) Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. (Filipeni 4:6)

6) Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

7) Să nu fiţi iubitori de bani. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi, căci El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme: ce mi-ar putea face omul?” (Evrei 13:5-6)

8) El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” (Apocalipsa 21:4)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!