Adevăratul succes în viața creștină

Visits: 6

Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale şi atunci vei lucra cu înţelepciune. (Iosua 1:8)

Toată lumea vrea să trăiască o viață de succes. Cu toate acestea, adevăratul succes în viața creștină constă în a trăi în centrul voinței lui Dumnezeu. Atunci când trăim conform voinței lui Dumnezeu, avem succes.

Iosua a fost îndemnat să mediteze zi și noapte la Cuvântul lui Dumnezeu pentru a trăi în conformitate cu voia lui Dumnezeu și, în consecință, pentru a avea succes.

Dacă vrem să avem succes în viață, trebuie să trăim în conformitate cu voia lui Dumnezeu. Pentru a trăi conform voinței lui Dumnezeu, trebuie să medităm la Cuvântul Său zi și noapte.

Meditați la Cuvântul lui Dumnezeu

  • Luați-vă un angajament față de Dumnezeu de a citi și medita zilnic la Cuvântul Său.
  • Alegeți un timp și un loc în care să puteți fi singur cu Dumnezeu și cu Cuvântul Său.
  • Străduiește-te să trăiești în conformitate cu principiile Cuvântului lui Dumnezeu.

Pentru rugăciune

Doamne, ajută-mă să meditez zilnic la Cuvântul Tău și să trăiesc în conformitate cu voia Ta pentru viața mea. Fie ca toate deciziile pe care le iau în viața mea să fie în conformitate cu voia Ta. Numai atunci știu că voi avea cu adevărat succes. În numele lui Isus, amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!