Al doilea eșec global pentru Disney cu un film pentru copii “pro-gay”, după reacția furioasă a părinților

Visits: 0

Noul film Disney, despre care se știa de la bun început că proiectează un mesaj gay despre relațiile romantice între tineri, a eșuat lamentabil la box office, la fel ca și filmul care îl urmează, “Lightyear”.

Producția Walt Disney Co. “Strange World” a avut premiera în mijlocul unui sezon foarte potrivit pentru familii, deoarece a fost programat să fie proiectat în preajma sărbătorii de Ziua Recunoștinței, în care toată lumea se adună pentru a petrece timp de calitate cu cei apropiați și pentru a mulțumi pentru ceea ce există, ceea ce lipsește și ceea ce va urma; cu toate acestea, lungmetrajul nu a ieșit așa cum sperau creatorii săi.

Din cele 180 de milioane de dolari investite în producție, filmul a avut încasări de doar 18,6 milioane de dolari în weekendul de debut, potrivit cifrelor furnizate de CBN News.

Spre deosebire de cealaltă producție a companiei, “Wakanda Forever”, de la Marvel Studios, care a fost foarte bine primit la box office, cu încasări de 675,6 milioane de dolari în întreaga lume, iar numai în weekendul de deschidere a avut încasări de 64 de milioane de dolari, totul în perioada sărbătorilor de iarnă în familie.

Filmul în cauză, Strange World, prezintă povestea unei familii legendare de exploratori care navighează pe un tărâm neexplorat și înșelător, care are o “picătură neastâmpărată”, un câine cu trei picioare și o mulțime de creaturi vorace, se arată pe site-ul filmului.

Pentru companie, va fi o pierdere de cel puțin 100 de milioane de dolari pe întreaga durată, așa că trebuie să se concentreze pe obținerea a 360 de milioane de dolari în plus pentru a înlocui tot ceea ce au cheltuit acolo pe Strange World, pe care îl pun pe seama directorului demisionar al Disney, Bob Chapek, care a introdus ideologia de gen și întreaga mișcare LGBT în producțiile lor pentru copii.

Eșecul este atribuit includerii în film a unui cuplu de adolescenți homosexuali, ceea ce nu este un secret pentru agenda gay pe care conducerea companiei dorește să o promoveze în rândul copiilor și tinerilor.

Mulți părinți s-au pronunțat împotriva acestuia, la fel ca Lightyear, care i-a avertizat pe directorii Disney să adopte teme care includ valori conservatoare și să elimine definitiv ideologia de gen din filmele lor, altfel eșecul financiar va fi soarta restului producțiilor lor.

“Dacă aș vrea să-mi învăț copiii despre sex sau preferințe sexuale la vârsta de 7 sau 8 ani, aș face-o acasă. Nu am nevoie de un film Disney pentru a mă ajuta cu asta. STOP la a face totul sexual, este de necrezut”, a declarat un părinte într-un reportaj pe această temă din The Daily Mail.

“I-am dus astăzi pe copii la cinema să vadă un desen animat Disney numit “Strange World”. După zece minute de film, fiul meu de 10 ani a spus: “Tată, nu vreau să văd filmul ăsta. Putem pleca?” Am plecat. Liderii Disney au uitat cine este clientul care PLĂTEȘTE”, a scris pe Twitter un utilizator pe nume Patrick Bet-David.

“Mai întâi Lightyear și acum Strange World. Disney și Pixar au lansat unul după altul eșecuri de trezire. Câte bombe de box office până când Disney va învăța?”, a comentat el.

Multe persoane de pe rețelele de socializare au avertizat înainte de premieră cu privire la conținutul la care vor fi expuși copiii lor cu “Strange World”, explicând că totul face parte din agenda gay.

“În timp ce Disney începe să promoveze “Strange World” pentru lansarea de săptămâna viitoare, iată un memento că “agenda lor gay fără secrete”, care vizează copiii, continuă. Face parte din intriga acestui film, la fel ca și în cazul lui “Lightyear”. Copiii tăi, alegerea ta”, a scris comentatorul conservator Ben Shapiro.

Disney se confruntă în prezent cu o schimbare de conducere de la Bob Chapek la Bob Iger, fostul CEO al companiei, din cauza unui declin general al audiențelor pentru producțiile sale recente.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!