Cel mai important lucru de Crăciun

Deși suntem cu toții ocupați cu cadouri, acestea nu sunt cel mai important lucru de Crăciun. După experiența de izolare pe care ne-a adus-o pandemia, cel mai important ar putea fi reuniunile. Dar cel mai important lucru este ceea ce sărbătorim.

Dragostea lui Dumnezeu

Sărbătorim nașterea lui Isus, chiar dacă nu este data exactă, este data aleasă pentru a sărbători ziua de naștere a Regelui nostru și de aceea numim acest timp Crăciun. Cuvântul Crăciun provine din latinescul nativitas, care înseamnă „naștere”.

Dar cel mai important lucru de reținut este dragostea pe care ne-a arătat-o ​​Isus. Cunoașterea pe care o avem că Dumnezeu ne iubește atât de mult, că atunci când am văzut că suntem atât de gata să facem greșeli în mod repetat, El L-a oferit pe Unicul Său Fiu ca jertfă pentru noi.

Cel mai important lucru despre Crăciun este că Mântuitorul s-a născut

Sărbătorim de Crăciun, nașterea Domnului Isus, care a venit să-și dea viața pentru ca noi să avem veșnicia alături de El. Fiind Dumnezeu, a devenit vulnerabil ca un prunc, să sufere pentru noi, din cauza greșelilor noastre.

El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” (Apocalipsa 21:4)

Dar El a venit să ne dea speranța unei veșnicii alături de El, începând de aici, unde vom trăi fără lacrimi sau boală și vom trăi acea eternitate alături de Creatorul nostru. Iar aceia dintre noi care îl primim în inimile noastre și credem în El, suntem mântuiți.

Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Isus ca Domn şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit. (Romani 10:9)

Domnul Isus este cel mai important lucru de Crăciun

De Crăciun sărbătorim nașterea speranței noastre și a Regelui nostru, Mântuitorul. Credința în Domnul Isus ne ajută să ne pregătim pentru judecata finală. Numai căiindu-ne din inimă și străduindu-ne să rămânem curați nu vom fi judecați.

El este jertfa de ispăşire pentru păcatele noastre; şi nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi. (1 Ioan 2:2)

Deci, cel mai important lucru de Crăciun este Domnul Isus. Să sărbătorim cu adevărat pe Domnul Isus în acest Crăciun.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!