Ceva important, dacă te gândeşti să te căsătoreşti.

Visits: 1

Apostolul Pavel ne învaţă că mariajul nu este un mod de a scăpa de problemele vieţii cotidiene. 1 Corintios 7:25-35

Astăzi există nenumărate cazuri de divorţ la nivel mondial…

Decizia pe care am crezut că am luat find cu picioarele pe pământ şi tot felul nostru de a gindi în ordine, poate să devină cea mai mare greşeală care putem să comitem, în timp putem sa spunem: “mam căsătoresc cu persoana greşită.” Ne angajăm să ne căsătorim cu ideea de a fugi de probleme şi circumstanţele dificile pe care viaţa ni le prezintă zilnic. Mintea noastră este blocat şi gândește  la a fi independent, acest gând ne aduce o mare satisfacţie; Ne căsătorim cu ideea de a fi în cele din urmă fericiti.

Cu toate acestea, există un mic detaliu pe care nu ar trebui să trecem cu vederea. Există patru lucruri pe care căsătoria nu va rezolva:

  • Singurătate.
  • Ispită sexuală.
  • Satisfacţia nevoilor cele mai intime.
  • Eliminarea greutăţilor vieţii.

Nici una dintre aceste probleme menţionate va fi rezolvată prin căsătorie ca un întreg. Şi în timp ce căsătoria este o decizie mare şi minunat; Permiteţi-mi să vă spun că acest lucru nu rezolvă problemele sau vă elibereaza de adversitate. Când ajungem la o anumită vârstă, presiunea căsătoriei ne invadează. Noi credem că vom fi împliniți doar dacă vom îndeplini obiectivul de a avea alături pe soţul nostru. Dar Pavel evidenţiază beneficiul de a fi singur: “vom avea un potenţial mai mare de concentrare în Hristos şi munca sa.” Dacă suntem singuri, să folosim această ocazie specială pentru a-l sluji pe Cristos cu toată inima.

Dacă aţi decis să vă căsătoriți … mergeți mai departe şi felicitări! Dar amintiţi-vă un principiu de mare valoare: căsătorițivă  cu dorinţa de al face pe soţul tău fericit şi cu curajul  ca împreună a face faţă la toate problemele ce vin!

Izvorul tău să fie binecuvântat şi bucură-te de nevasta tinereţii tale. Proverbios 5:18

Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea.. Efeseni 5:25

Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului.. Efeseni 5:22

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!