Cuvântul tău este vocea pe care trebuie să o aud

Visits: 10

Când ne confruntăm cu situații dificile sau ne simțim pierduți, căutăm ajutor peste tot, ceea ce este amuzant este că punem vocea lui Dumnezeu ca ultimă opțiune.

Insa oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si nu le face, va fi asemanat cu un om nechibzuit care si-a zidit casa pe nisip. A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au izbit in casa aceea; ea s-a prabusit, si prabusirea i-a fost mare.” (Matei 7:26-27)

Cuvântul tău este vocea care m-a salvat.

Îmi amintesc povestea unei femei care era pe punctul de a divorța, căsătoria ei se confrunta cu o criză după douăzeci de ani. Pentru a-și satisface nevoia de dragoste, ea a considerat să fie infidelă soțului ei, dar tocmai când urma să meargă la o întâlnire, a preferat să audă vocea lui Dumnezeu și a mers la biserică.

Știa dragostea lui Dumnezeu și a decis să renunțe la păcat; Dar, totuși problema căsătoriei ei nu a fost rezolvată și într-o zi, soțul ei a văzut-o bucurinduse și lăudându-l pe Domnul singurâ, el a crezut că și-a pierdut mințile și a continuat cu actele de divorț.

Într-o duminică, bărbatul s-a întors devreme acasă, ceea ce era foarte rar, și a constatat că soția sa era la biserică cu copiii lor și, neavând chei pentru a intra în casa lor, a mers să o caute.

El spune că a fost forțat să intre în biserică, deoarece soția sa stătea în față. Surpriza a fost grozavă când la sfârșitul învățăturii a plecat în față plângând și dându-și viața lui Hristos. Căsătoria lor a fost restabilită pentru că amândoi au decis să asculte vocea lui Dumnezeu.

Trebuie să te aud

De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si le face il voi asemana cu un om cu judecata care si-a zidit casa pe stanca. (Matei 7:24)

În vremurile dificile, trebuie să înțelegem că Cuvântul lui Dumnezeu este vocea pe care trebuie să o auzim, doar prin el vom primi înțelepciune, îndrumare și îndrumare pentru viața noastră. Vă încurajez să vă opriți o clipă pentru a auzi vocea Domnului, sunt sigur că El are ceva important să vă spună.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!