Daca nu mergi Tu insuti cu noi, nu ne lasa sa plecam de aici

Visits: 53

Moise i-a zis: “Daca nu mergi Tu insuti cu noi, nu ne lasa sa plecam de aici. (Exodul 33:15)

Prezența lui Dumnezeu este cel mai important lucru pe care îl poate avea un credincios, experiența acelui sprijin și protecțiea pe care numai Tatăl Ceresc le poate oferi; Este cel mai frumos lucru care poate fi experimentat.

Moise a înțeles foarte bine acest lucru, așa că a recunoscut că fără Dumnezeu nu ar putea continua să conducă oamenii pe drumul către țara promisă.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale lui Moise este că l-a avut pe Dumnezeu ca prieten, cuvântul spune că a vorbit cu Dumnezeu față în față și, prin urmare, a găsit har înaintea Domnului.(Exod 33: 11-14).

Acesta este un mare exemplu că omul separat de Dumnezeu nu poate face nimic. Nu abilitățile lui Moise l-au condus să conducă poporul lui Dumnezeu, ci mai degrabă puterea pe care a primit-o de fiecare dată când era în comuniune cu Domnul, (Ioan 15: 5).

Cu alte cuvinte, toate beneficiile unui creștin sunt ascunse în prezența sa; Acolo se primește puterea, confortul, libertatea și chiar cererile și dorințele care se află în inimă sunt acordate prin căutarea chipului său.

Deci, este necesar să profităm de fiecare moment pentru a merge în acel loc de intimitate pentru a vorbi cu Tatăl; deoarece aceasta este garanția obținerii tuturor victoriilor.

Duhul Sfânt este cel mai bun prieten al credinciosului; El ne însoțește în orice moment, este esențial ca copiii lui Dumnezeu să vorbească cu el în fiecare zi.

Cuvântul spune că în prezența lui există plinătate de bucurie (Psalmul 16:11). De aceea creștinul trebuie să se mențină în permanență plin de duhul sfânt, pentru ca această bucurie să-i acopere viața.

Mi-ai facut cunoscut caile vietii si Ma vei umple de bucurie cu starea Ta de fata.” (Faptele Apostolilor 2:28)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!