Domnul a făcut lucruri mari pentru tine – (Psalmi 126:3)

Visits: 9

Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi, şi de aceea suntem plini de bucurie. (Psalmi 126:3)

Uneori suntem triști și avem sentimentul că nimic nu progresează în viața noastră. Ne uităm la situații și nimic nu pare să meargă înainte. Dar dacă vă uitați cu atenție, veți observa toate lucrurile pe care Domnul le-a făcut deja.

O modalitate bună de a ne îndepărta de tristețe și de a ne bucura este să recunoaștem ceea ce Dumnezeu a făcut deja pentru noi. Pe lângă faptul că ne oferă ocazia de a fi sinceri cu noi înșine, recunoașterea a ceea ce a făcut Dumnezeu în viața noastră ne aduce în brațele Tatălui. La fel cum ne place să fim recunoscuți atunci când facem ceva, și Dumnezeu așteaptă recunoașterea noastră pentru ceea ce face.

Cu cât suntem mai recunoscători, cu atât mai puțin pretindem. Și cu cât ne bucurăm mai mult în Domnul, cu atât devenim mai puternici.

Să facem acest exercițiu de recunoștință: să ne bucurăm de binefacerile Domnului!

Bucurați-vă în Domnul și vedeți câte lucruri a făcut deja pentru noi:

  • Amintește-ți de faptele lui Dumnezeu în viața ta. Amintește-ți de câte lucruri te-a scăpat.
  • Mulțumiți înainte de a cere ceva. Recunoașterea a ceea ce a făcut Dumnezeu ne sporește încrederea în El.
  • Cultivați o inimă recunoscătoare. Dacă învățăm să fim recunoscători față de Dumnezeu, vom învăța să fim recunoscători față de oameni.

Pentru rugăciune:

Doamne Isuse, astăzi vreau să mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut deja în viața mea. Câte binecuvântări, câte eliberări! Fără favorurile dumneavoastră nu aș fi fost unde sunt. Am încredere în tine și știu că atunci când lucrezi, nimeni nu mă poate opri. Mă bucur când îmi amintesc toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru mine. Mulțumesc foarte mult, părinte. Amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!