Dumnezeu îi întărește pe cei obosiți și pe cei slabi

Visits: 14

El dă tărie celui obosit, şi măreşte puterea celui ce cade în leşin. (Isaia 40:29)

Vă simțiți foarte obosit tot timpul, chiar dacă abia v-ați trezit? Poate că ați ajuns la limita epuizării, cunoscută și sub numele de burnout. Dar chiar dacă nivelul dumneavoastră de oboseală nu atinge această extremă, cu toții avem nevoie de puterea Domnului pentru a duce poverile vieții.

Dificultățile, dezamăgirile și pierderile vieții, la care se adaugă numeroasele treburi (așa-numita alergătură), ne împovărează viața. Tot ceea ce avem nevoie cu adevărat este să fim siguri în mâinile lui Dumnezeu pentru a depăși orice fel de oboseală.

Un cunoscut refren spune într-unul din versurile sale: “Dacă drumul este greu și te obosești pe cale, ia mâna lui Dumnezeu și mergi mai departe…”

  • Agățați-vă de Dumnezeu, El vă va da putere și vă va reînnoi curajul.
  • Oboseala și slăbiciunea ta pot fi transformate de Domnul, încrede-te din toată inima.
  • Roagă-te și dăruiește-i lui Isus povara ta grea. El merge cu tine, stă alături de tine și te susține.
  • Feriți-vă de avalanșa de informații pe care o primiți. Limitați-o. Fără să vă dați seama, vă supraîncărcați mintea, inima și trupul.
  • Dacă te simți obosit, Isus îți face o invitație: citește Matei 11:28-30 și meditează asupra lui.
  • Învață să te odihnești! Dumnezeu a stipulat 1 zi de odihnă pe săptămână pentru că știe că avem nevoie de ea. ascultă! Petrece timp cu Dumnezeu, ia-ți timp să te închini, să te odihnești și să te distrezi – Dumnezeu îți va reînnoi puterea!

Pentru a vă ruga:

Doamne Dumnezeul meu, ajută-mă să găsesc putere în tine și în Cuvântul tău. Atâtea lupte, dureri și griji zi de zi mă lasă obosit și slăbit, dar mă încred în tine! Vin la tine, Doamne Isuse, dă-mi ușurare și putere. Vreau să mă agăț de mâinile tale în această zi și să merg prin credință în puterea ta. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!