Dumnezeu va șterge orice lacrimă

Visits: 14

Şi am auzit un glas tare care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” (Apocalipsa 21:3-4)

¡Atât de prețioasă este această promisiune făcută de Dumnezeul nostru iubitor! Sfârșitul final al morții și al tuturor consecințelor teribile ale păcatului ar trebui să ne umple de speranță, ușurare și încredere în Isus în cele mai dificile momente. Mesajul restaurator al Domnului nostru ne garantează părtășia veșnică cu El într-un timp nou, fără suferință.

Poți îndura durerile și necazurile acestei lumi în pelerinajul vieții tale de aici. Amintiți-vă că Dumnezeu este cu voi și că v-a pregătit o imagine mai înaltă într-un timp plin de lucruri noi, de mângâiere și pace. Nu va mai fi moarte, nu va mai fi plâns, nu va mai fi durere, nu va mai fi violență, nu va mai fi nedreptate, nu va mai fi suferință…. Nu va mai exista!
Domnul va fi cu voi și vă va umple de fericire adevărată.

Predă suferința ta lui Dumnezeu

  • Roagă-te și varsă-ți lacrimile, durerea și jalea în fața lui Dumnezeu. Isus poartă cu tine povara ta grea.
  • Credeți mai presus de circumstanțe. Când suntem triști și îndurerați este ușor să vorbim cu amărăciune sau să ne pierdem speranța, dar încrede-te în Domnul. El este întotdeauna credincios!
  • Citiți, memorați și meditați la Cuvântul Domnului. Este întotdeauna util să ne întoarcem la Scripturi, mai ales în vremuri dificile.
  • Amintiți-vă că viața aici pe pământ este trecătoare – tânjiți după cer! Doriți mai mult decât bucuriile pământești să vă bucurați de bucuria veșnică.

Să ne rugăm:

Doamne Dumnezeul nostru, ajută-ne! Atâta durere, atâta suferință, necazuri, moarte, violență și chin peste tot. Fă ca toate privirile să se întoarcă spre tine, căci numai tu ai cuvinte de viață veșnică, dreptate adevărată și mângâierea de care avem nevoie. Îți predau fiecare suferință, fiecare descurajare și voi continua să mă încred în tine din toată inima mea. Fii cu noi astăzi și întotdeauna, amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 3 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!