Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea

Visits: 32

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3:16)

Acest verset se găsește în cadrul unei conversații pe care Isus a avut-o cu Nicodim, un fariseu foarte important printre evrei (Ioan 3:1). Isus i-a vorbit lui Nicodim despre importanța nașterii din nou (transformare spirituală) pentru a vedea Împărăția lui Dumnezeu. De asemenea, a explicat măreția iubirii lui Dumnezeu pentru toate ființele umane, nu doar pentru evrei.

Dragostea Sa pentru poporul său a fost atât de mare încât a fost dispus să Îl trimită pe singurul Său Fiu, Isus, în lume. Cu alte cuvinte, Dumnezeu a făcut primul pas pentru ca noi toți să putem avea acces la viața veșnică.

Dar există ceva ce trebuie să facă omenirea pentru a se bucura de această viață veșnică. El trebuie să creadă în Isus, să creadă că numai prin el primim iertarea eșecurilor sau a păcatelor noastre. Și prin credința noastră în el primim darul vieții veșnice.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!