Indoctrinarea copiilor de către LGBTI în televiziunea din Canada

Visits: 0

Televiziunea public canadian CBC a emis recent un program în care copii sunt indoctrinați, cu ideologia LGTBI în legătură cu celebrarea Gay Pride. Decorurile sunt baloane, nori zâmbitori și steaguri,curcubeu.

Canalul Life CBC, dedicat problemelor sociale și de sănătate, a difuzat săptămâna trecută un nou program prezentat de binecunoscutul Jessi Cruickshank, în care mai mulți copii sunt îndoctrinați în problemele LGTBI.

Prezentatoarea a făcut programe de reviste timp de aproximativ un an, în care ea intervievează celebrități, întotdeauna concentrându-se pe un public tânăr. Unul dintre formatele care au funcționat cel mai bine a stat la o masă cu patru copii și a vorbit despre anumite probleme. Este evident că acestea nu sunt conversații normale, ci direcționate cu scopuri de indoctrinare.

De exemplu, cu ocazia nunții regale britanice a lui Harry, a fost difuzat un program cu aceiași copii în care li sa spus despre divorț. Ceva similar sa întâmplat săptămâna trecută cu mândrie homosexuală. Cu acest wildcard Cruickshank a început să ia probleme cum ar fi “LGTBI ally” sau “icon gay”.

Este surprinzător faptul că multe dintre concepte sunt deja mai mult decât sunt cunoscute de acești copii. Se întreabă cineva că o fată de doar cinci ani știe exact ce înseamnă “a ieși din dulap”? Și ce altceva spune că ar fi minunat să ai două mame, așa că nu ar exista băieți acasă? Prezentatoarea , apropo, a fost recent mama a două gemeni.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!