Isus a murit din dragoste pentru tine

Visits: 16

Dragostea lui Isus pentru noi este incomparabilă, pentru că, știind ce-l așteaptă la Ierusalim, a mers mai departe si a suferit pentru noi.

„Iată că ne suim la Ierusalim, şi Fiul omului va fi dat în mâinile preoţilor celor mai de seamă şi cărturarilor. Ei Îl vor osândi la moarte şi-L vor da în mâinile Neamurilor, ca să-L batjocorească, să-L bată şi să-L răstignească; dar a treia zi va învia.” (Matei 20:18-19)

¿Ce-l aștepta la Ierusalim?

Ceea ce îl aștepta pe Isus la Ierusalim a fost o mare suferință; a trebuit să înfrunte preoții religioși, conducerea politică a lui Pilat, trădarea unuia dintre discipolii săi, abandonarea discipolilor săi și batjocura oamenilor pentru care venise.

Mulți dintre cei ce L-au aclamat, zicând: Osana Fiului lui David, Binecuvântat este Cel ce vine în numele Domnului, Osana în locurile prea înalte! (Matei 21:9) Și ei strigau către El, zicând: ” răstignit să fii, răstignit să fii! (Matei 27:22-23).

Prin urmare, o noapte lungă și o zi plină de durere Îl așteptau la Ierusalim, unde trupul Său urma să fie sacrificat și sângele Său vărsat. Cu toate acestea, știind ce îl aștepta, s-a smerit în ascultare de Dumnezeu și a murit ca și criminalii. A îndurat toate astea din dragoste pentru tine.

El a suferit și a murit din dragoste pentru noi.

Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre. (1 Ioan 4:10)

Dragostea lui Isus pentru tine este nemărginită și necondiționată. El a murit pentru tine pentru ca tu să ai din nou o relație personală directă cu Creatorul tău, fără bariere care să te țină departe de El. El a suferit pentru ca tu să trăiești liber și să ai o viață din belșug, pentru ca tu să-L slujești și să te bucuri de veșnicie.

Adevărul este că era imposibil de obținut mântuirea fără acest sacrificiu. Dar Isus a fost dispus și hotărât să moară pentru tine.

Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. (Romani 5:8)

Pentru că pentru Isus ești o persoană valoroasă, indiferent de vârstă, de aspectul fizic sau de poziția ta economică. Oricare ar fi starea ta, Isus te iubește și a mers la cruce din dragoste pentru tine.

Mulțumește-i astăzi lui Isus pentru jertfa Sa și dacă nu L-ai acceptat încă ca Domn și Mântuitor, scrie-ne, suntem aici pentru a te ajuta.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!