„Nu este niciodată prea târziu”, spune o femeie în vârstă care a fost botezată în biserica ei la 93 de ani

Visits: 4

O femeie în vârstă de 93 de ani a decis să-și predea viața Domnului fiind botezată pentru prima dată în biserica la care a participat de mai bine de 20 de ani.

Margie Armstead, în vârstă de 93 de ani, a fost cea care a fost botezată într-o biserică din Los Angeles, fapt care a avut loc în luna martie a acestui an, dar nu a fost cunoscut decât în ​​urmă cu câteva zile.

„Nu este niciodată prea târziu pentru a lua o decizie pentru Hristos”, a spus ea când a fost botezată.

Timp de 20 de ani au apărut multe îndoieli cu privire la dăruirea vieții lui Hristos și a mărturisit că a așteptat doar îndrumarea Duhului Sfânt.

„Așteptam ca Duhul Sfânt să mă călăuzească”, a explicat.

„Am auzit pe Duhul Sfânt spunând:„ Este timpul să plecăm ”. Aceasta este confirmarea pe care am așteptat-o. Nu a trebuit să întreb: „Du-te unde, când sau cum?” ”, A adăugat el.

Răspunzând la această chemare, a decis să fie botezatâ împreună cu alte 3 persoane în aceeași zi, acesta fiind al 12-lea botez din cadrul bisericii din acest an.

„Speranța mea este pur și simplu că Margie va continua să fie fidelă lui Dumnezeu, că mărturia ei îi va inspira pe alții să ia acea decizie, atât tineri, cât și bătrâni”, a spus Keith Bradford, unul dintre liderii bisericii.

„Este o mărturie minunată, chiar la vârsta de 93 de ani, că Domnul încă o folosește”, a adăugat ea.

După ce a făcut acest pas de credință, Margie a spus că este foarte fericită și recunoscătoare pentru momentul în care a trăit.

„Sunt foarte fericită și plină de recunoștință pentru că fac parte din biserică timp de 21 de ani și sunt acceptată din toată inima”, a conchis ea.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!