Nu-ți va lipsi nimic spune Dumnezeu

Visits: 11

Temeţi-vă de Domnul, voi, sfinţii Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El! Puii de leu duc lipsă şi li-e foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de niciun bine. (Psalmi 34:9-10)


Prin credință, nu vă va lipsi nimic din ceea ce aveți nevoie cu adevărat. Dumnezeu Își exercită grija și provizia chiar și în cele mai dificile momente din viața noastră. Amintiți-vă că și în cele mai întunecate zile soarele continuă să strălucească în spatele norilor. Noi nu o vedem, dar ea încă strălucește…. De asemenea, deși ochii noștri nu-L pot vedea, Dumnezeu continuă pe tronul Său sfânt din ceruri, El vede totul și poate face totul. El este de asemenea alături de tine, trebuie doar să crezi. El este bun și îi susține pe cei care se încred în El și se odihnesc în El.

Poporul lui Israel, când se afla în pustie, se plângea de lipsa de varietate a hranei pe care o avea – lucru de care nu dusese lipsă în Egipt. Dar ei se bucurau zilnic de apă și de mană, pâinea din cer pe care le-o trimitea Dumnezeu. Au uitat să fie recunoscători pentru ceea ce aveau deja, că această fază în pustie era temporară și că vor fi bine dacă nu vor mai murmura atât de mult?

Tatăl ceresc are întotdeauna grijă de copiii săi. Chiar dacă nu aveți tot ceea ce v-ați dori să aveți, ar trebui să vă arătați recunoștința pentru ceea ce aveți acum. Dumnezeu îți dă destul pentru astăzi și te ajută să mergi mai departe. Credeți că faza cea mai dificilă va trece. Fiți mulțumiți de Isus, pâinea vie care s-a coborât din cer, și aveți încredere că el este Dumnezeul minunilor.

¿Ce vă lipsește?

  • Depinde mai mult de furnizor decât de furnizare.
  • Citiți Matei 6:25-34. Ce te învață Isus prin aceste cuvinte?
  • Meditați pentru o clipă asupra vieții voastre: este suficient ceea ce aveți? Aveți aer să respirați, ceva de mâncat, de băut și de îmbrăcat?
  • Rugați-vă și cereți-i lui Dumnezeu pâine pentru astăzi și mulțumiți-i. Repetați rugăciunea în fiecare zi.
  • Nu este nevoie să acumulezi bunuri pentru a fi prosper și fericit. Cea mai mare bogăție în viață este să Îl ai pe Dumnezeu și să te bucuri de proviziile Sale zilnice.
  • Cereți-i lui Dumnezeu să vă ajute să folosiți cu înțelepciune resursele pe care le aveți la dispoziție. Luptați cu armele pe care vi le dă Dumnezeu.
  • Împărtășiți ceea ce Dumnezeu vă dăruiește cu oamenii care au nevoie. Cu Hristos puținul este mult, El înmulțește atunci când noi împărțim.
  • Găsește un frate matur în credință, spune-i ce te frământă și roagă-l să se roage cu tine. Nu sunteți singuri.
  • Isus poate transforma lipsa în bine. Dați-i cauza voastră și depindeți de Domnul.

Să ne rugăm:

Doamne și Dumnezeul meu, mă încred în providența ta. Ajută-mă să mă bazez mereu pe Cuvântul tău și să mă încred în el. Îți mulțumesc pentru ceea ce am, Dumnezeul meu. Deși este puțin, nu m-ai lăsat niciodată să îmi lipsească esențialul. Am încredere în tine acum și pentru totdeauna. Uită-te la starea noastră, Tată, și binecuvântează-ne pentru gloria ta. Îți mulțumesc pentru tot, în numele lui Isus, amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!