O cafenea creștină ripostează la amenințările activiștilor lgbt+: “Vor să ne închidem ușile.”

Visits: 18

Proprietarul unei cafenele creștine din Colorado spune că afacerea sa a fost supusă unor presiuni intense din partea protestatarilor LGBTQ și comuniști care ar avea ca scop închiderea localului.

Jamie Sanchez, fondatorul Recycle God’s Love, a lansat anul acesta Drip Cafe pentru a-și continua misiunea de a-i ajuta pe cei fără adăpost.

“Începem un efort numit Project Revive și, în esență, este vorba despre a lua pe cineva care se luptă cu lipsa de adăpost și de a rupe toate lanțurile care îl rețin”, a spus el. “În ceea ce privește sănătatea mintală, coaching-ul spiritual, consilierea financiară… obținerea unui loc de muncă, obținerea unei locuințe, orice.”

Drip Cafe este un efort de a oferi locuri de muncă și locuri de muncă reale celor din program pentru a-i ajuta să se recupereze și să se dezvolte. Sanchez a spus că scopul este de a lucra alături de persoanele fără adăpost, astfel încât acestea să poată fi îndrumate.

Dar, până acum, Drip Cafe a fost supus unor proteste constante, cu oameni care se adună afară, strigând și arătând cu degetul spre roadele muncii ministerului. Potrivit rapoartelor, o declarație de afirmare a sexualității biblice de pe site-ul Recycle God’s Love a fost un catalizator pentru protestele care au început în iunie și nu s-au oprit.

Declarația originală spunea așa: “Nu, nu, nu:

Homosexualitatea: Această organizație se opune homosexualității ca stil de viață alternativ. Mai mult, această organizație susține că un stil de viață homosexual este contrar Cuvântului și scopului lui Dumnezeu pentru omenire (1 Timotei 1:10). Biblia instruiește că acesta este un păcat care duce la moarte. Mai mult, această organizație este instruită să îi iubească pe cei care au un astfel de stil de viață, în timp ce detestă păcatul lor. 1 Cor. 6:9 afirmă următoarele: “Nu știți că cei răi nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă lăsați înșelați: nici cei imorali din punct de vedere sexual, nici idolatrii, nici adulterii, nici curvarii, nici cei care se prostituează, nici homosexualii”. Membrilor Bisericii le este interzis să practice astfel de păcate. Orice membru care este găsit că practică un astfel de păcat și nu se pocăiește va fi supus concedierii.

Sanchez a spus că a schimbat limbajul la scurt timp după ce a deschis cafeneaua pentru a face mai directă intenția ministerului despre dragoste și adevăr.

Sanchez a spus că oamenii care se adună afară și care intră pe internet au acuzat organizația că “urăște homosexualii” și că “răspândește homofobia”, acuzații pe care le neagă. Cafeneaua a fost, de asemenea, desfigurată și ferestrele au fost sparte în timpul calvarului.

Cu toate acestea, strigătele și protestele persistente de afară sunt cele care au creat probleme mai profunde pentru noua afacere.

“Scopul lor este de a speria orice client care vrea să intre pe ușă prin răspândirea de informații eronate despre cine suntem noi, în esență”, a spus Sanchez. “Apar în fiecare sâmbătă dimineața și apoi apar în număr mai mare și în prima vineri a fiecărei luni, care ar trebui să fie ziua în care avem cele mai mari vânzări.”

Urmăriți-l pe Sanchez explicând haosul care se desfășoară în fața cafenelei sale:

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!