¿Poate un creștin să meargă la petreceri lumești?

Visits: 28

O tânără creștină la rugat pe tatăl ei să o ducă la o petrecere lumească. Tatăl care  era și el creștin a  refuzato. Dar, la insistența fiicei sale să o lase, pentru că nu avea de gând să danseze ,doar avea în gând să vadă , omul  a fost de acord.

Pe drum spre petrecere, tatăl ia spus fiicei sale, care purta o rochie albă frumoasă: să mergem la mina unde am lucrat înainte, trebuie să aleg ceva. “Dar tata ia răspuns fata, dacă mergem pot să îmi murdăresc rochia albă” .

Nu! a răspuns tatăl său, doar să vezi, nu atinge nimic. Au intrat în mina și, când au plecat, rochia albă, frumoasă de pe acea tânără doamnă, era murdară, pătată de praful de cărbune din mină.

Tata, rochia mea e murdară plină de cărbune,  de ce doar nam atins nimic “, a exclamat tânăra cu durere.” Deci, la fel, a spus tatăl, la petrecerea lumii îți vei murdări mărturia, viața ta creștină, datorită  păcatului de acolo, chiar dacă mergi Doar să te uiți.

 Ioan 15:19 Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei, dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea.

1 Ioan 2:15 Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El. 

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!