Răsplata rugăciunii

Visits: 14

Pentru mulți dintre noi este foarte dificil să ne rugăm, și poate că unii au încetat să mai încerce, dar ar trebui să știți că există o recompensă specială atunci când ne rugăm.

Trebuie să ne rugăm

Cât de greu este pentru mulți să fie constanți în rugăciune! Distragerea atenției intervine în fiecare moment, problemele zilnice se înmulțesc și ne împiedică să facem acest lucru. Dacă vrem să ne rugăm la primele ore ale dimineții , simțim că vom întârzia acolo unde ar trebui să mergem. Fie că lucru sau școală.

Cei care o lasă pentru noapte sunt de obicei atât de obosiți încât nu petrec mai mult de două minute în rugăciune sau nu se roagă deloc.

Vreau să te avertizez că toate aceste distrageri sunt aduse de cei care nu vor să te rogi. Rugăciunea este o sursă de putere pentru noi și că cineva vrea să ne slăbească.

Fiti treji si vegheati! Pentru ca potrivnicul vostru, diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste si cauta pe cine sa inghita. (1 Petru 5:8)

Rugăciunea este esențială în relația noastră cu Dumnezeu. Este forma de a ne comunicării cu divinul. Este timpul să ne împărtășim preocupările cu El, dar și timpul pe care îl petrecem ascultându-L și mulțumindui.

Dumnezeu ne răsplătește în timpul rugăciunii

Și când suntem constanți și respectăm acel timp și nu permitem nimic care să ne împiedice să o facem, primim o recompensă. Simțim răsplata rugăciunii, deoarece ne face să creștem spiritual. Ne umple sufletul.

Ci tu, cand te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. (Matei 6:6)

Cea mai mare răsplată a rugăciunii este intimitatea pe care o împărtășim cu Dumnezeu. Acesta este un privilegiu. Este ceea ce ne ajută în același timp să fim în armonie cu toți cei din jurul nostru, familia, prietenii, colegii de muncă și ne echipează să trăim în recunoștință și iertare.

Rugăciunea nu este un lucru pe care îl facem doar în folosul nostru, ci și altora. Și cu siguranță este o obligație, dar răsplata rugăciunii ne atrage să continuăm să ne rugăm neîncetat pentru că este o răsplată pentru spiritul și sufletul nostru.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 4.5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!