10 versete biblice pentru un început de săptămână

Views: 86

Știm că, dacă Dumnezeu este cu noi, nimic nu ne poate opri, așa că singurul mod de a ne începe săptămâna este să o lăsăm în mâinile Lui. Indiferent de activitatea pe care o vom desfășura, trebuie doar să credem că Tatăl nostru este atent la tot ceea ce vom face și ne va da înțelepciunea necesară pentru a o duce la îndeplinire.

Să ne folosim de rugăciune, pentru că este o armă puternică ce ne permite să mergem cu pași siguri, să medităm la Cuvântul Său pentru a dobândi înțelepciunea și încurajarea necesare pentru a ne duce la bun sfârșit lucrările spirituale și naturale.


1) Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. (Ioan 14:27)

2) Căci tatăl meu şi mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primeşte. (Psalmii 27:10)

3) Domnul este lumina şi mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele: de cine să-mi fie frică? (Psalmii 27:1)

4) Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima, toţi cei ce nădăjduiţi în Domnul! (Psalmii 31:24)

5) Priveşte din Locaşul Tău cel Sfânt, din ceruri, şi binecuvântă pe poporul Tău, Israel, şi ţara pe care ne-ai dat-o, cum ai jurat părinţilor noştri, ţara aceasta în care curge lapte şi miere.” (Deuteronomul 26:15)

6) Să te binecuvânteze Domnul din Sion, să vezi fericirea Ierusalimului, în toate zilele vieţii tale, (Psalmii 128:5)

7) Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. (Psalmii 46:1)

8) Căci Tu binecuvântezi pe cel neprihănit, Doamne, şi-l înconjori cu bunăvoinţa Ta, cum l-ai înconjura cu un scut. (Psalmii 5:12)

9) Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic: ce pot să-mi facă nişte oameni? (Psalmii 56:11)

10) Nu te lăsa biruit de rău, ci biruie răul prin bine. (Romani 12:21)

Rugăciune

Te ador, bunul meu Isus, inima mea este încântată de frumusețea ta, de măreția sfințeniei tale, de puterea ta infinită, tu ești incomparabil și vrednic să-ți laud numele, în această zi vreau să-ți mulțumesc pentru această nouă săptămână și din acest moment pun în mâinile tale toate planurile mele.Îți cer să-mi reînnoiești puterea și să o faci să crească precum a bivolului și fie ca prezența Duhului Tău Sfânt să-mi dea înțelepciunea și știința și puterea de a face față acestei noi săptămâni. Voi vedea slava Ta în casa mea, la locul de muncă și oriunde voi merge, căci cu siguranță promisiunile Tale se împlinesc. Ajută-mă să mențin o părtășie intimă cu Tine în fiecare zi, căci, știu că numai acolo îmi câștig bătăliile.Doamne Isuse, Îți mulțumesc că știu că planurile Tale vor fi întotdeauna mai bune decât ale mele și cu siguranță nu am de ce să mă îngrijorez, căci știu că Tu ești în control în această nouă săptămână, căci dacă Tu lupți pentru mine, cine va lupta împotriva mea. În numele lui Isus Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!