Lansarea unei noi monede globale. FMI prezintă “unitatea monetară universală” sau “Unicoin”.

Views: 5

Tocmai a fost lansată o nouă monedă globală, dar 99% din populația lumii habar nu are ce s-a întâmplat. “Unitatea monetară universală”, cunoscută și sub numele de “Unicoin”, este o “monedă digitală a băncii centrale internaționale” care a fost concepută pentru a funcționa alături de toate monedele naționale existente.

Acest lucru ar trebui să declanșeze un semnal de alarmă pentru noi toți, deoarece adoptarea pe scară largă a unei noi “monede globale” ar fi un pas uriaș pentru agenda globalistă. FMI nu a creat această nouă monedă, dar ea a fost dezvăluită în cadrul unei reuniuni importante a FMI.

În cadrul reuniunilor de primăvară 2023 ale Fondului Monetar Internațional (FMI), Autoritatea Monetară pentru Monedă Digitală (DCMA) a anunțat lansarea oficială a unei monede digitale internaționale a băncilor centrale (CBDC) care consolidează suveranitatea monetară a băncilor centrale participante și respectă recomandările recente privind politica în materie de criptomonede propuse de FMI.

Unitatea monetară universală (UMU), simbolizată prin caracterul ANSI Ü, este, din punct de vedere juridic, un activ monetar, poate efectua tranzacții în orice monedă de decontare cu curs legal și funcționează ca un CBDC pentru a pune în aplicare reglementările bancare și pentru a proteja integritatea financiară a sistemului bancar internațional.

După cum se arată în comunicatul de presă citat mai sus, această nouă “unitate monetară universală” a fost creată de Autoritatea monetară pentru moneda digitală.

DCMA este un lider mondial în promovarea inovațiilor în domeniul monedei digitale și al politicii monetare pentru guverne și bănci centrale. Membrii DCMA sunt state suverane, bănci centrale, bănci comerciale și de retail și alte instituții financiare.
Practic, se pare că este vorba despre o cabală secretă a băncilor internaționale și a guvernelor naționale care conspiră pentru a impune această nouă monedă asupra societății.
Se spune că “Unitatea monetară universală” este “Crypto 2.0”, iar cei care au creat-o se așteaptă ca aceasta să fie adoptată pe scară largă de “toți constituenții unei economii globale”.
DCMA prezintă unitatea monetară universală ca fiind “Crypto 2.0” deoarece inovează un nou val de tehnologii criptografice pentru a realiza un sistem monetar public de monedă digitală publică cu un cadru de adoptare pe scară largă care cuprinde cazuri de utilizare pentru toți constituenții într-o economie globală.
Desigur, Autoritatea Monetară a Monedei Digitale nu este singura care a lucrat la o nouă monedă digitală.
Regatul Unit a lucrat, de asemenea, la una, iar același lucru este valabil și pentru Uniunea Europeană.
Și ar surprinde pe cineva faptul că administrația Biden promovează beneficiile potențiale ale unei “forme digitale a dolarului american”? Următoarele informații provin de pe site-ul oficial al Casei Albe…
O monedă digitală a băncii centrale a SUA (CBDC) ar fi o formă digitală a dolarului american. Deși SUA nu au decis încă dacă vor avea sau nu o CBDC, au analizat îndeaproape implicațiile și opțiunile pentru emiterea unei CBDC. În cazul în care SUA ar urma să adopte o CBDC, ar putea exista numeroase beneficii potențiale, cum ar fi facilitarea tranzacțiilor eficiente și cu costuri reduse, încurajarea unui acces mai mare la sistemul financiar, stimularea creșterii economice și susținerea continuității centralității SUA în cadrul sistemului financiar internațional.
Nu este o coincidență faptul că guvernele din întreaga lume occidentală dezvoltă simultan CBDC.
Iar FMI a elaborat deja un manual amplu “pentru a asista băncile centrale și guvernele din întreaga lume în implementarea CBDC”…
Fondul Monetar Internațional (FMI) elaborează un manual privind moneda digitală a băncii centrale (CBDC) pentru a asista băncile centrale și guvernele din întreaga lume în implementarea CBDC.
Raportul “IMF Approach to Developing Central Bank Digital Currency Capacity”, dat publicității la 10 aprilie, prezintă strategia multianuală a FMI pentru a sprijini implementarea CBDC, inclusiv elaborarea unui “Manual CBDC” pe care autoritățile monetare să îl urmeze.
Multe persoane se vor bucura atunci când vor fi introduse aceste monede digitale.
Dar este imperativ să înțelegem că, odată ce toată lumea le va folosi, intimitatea financiară va dispărea aproape complet.
Autoritățile vor putea urmări practic tot ceea ce cumpărați și vindeți și sunt sigur că nu vor ezita să folosească aceste informații împotriva dumneavoastră.
“Privilegiile tale financiare” ar putea fi reduse în orice moment, după bunul plac al unui birocrat guvernamental, iar dacă ești un scandalagiu suficient de mare, ai putea fi “eliminat” din sistem definitiv.
Bineînțeles, pentru ca un astfel de sistem să aibă un impact real, banii lichizi și alte forme de plată vor trebui să fie eliminate treptat, iar acest lucru se întâmplă exact în Europa în acest moment. Următoarele informații provin de pe site-ul oficial al Parlamentului European.

Pentru a restricționa tranzacțiile în numerar și în criptomonede, deputații europeni doresc să limiteze plățile care pot fi acceptate de persoanele care furnizează bunuri sau servicii. Ei stabilesc limite de până la 7.000 de euro pentru plățile în numerar și 1.000 de euro pentru transferurile de cripto-active, în cazul în care clientul nu poate fi identificat.
În cele din urmă, ei vor continua să reducă limitele până când utilizarea numerarului va fi aproape complet eliminată.
Toată lumea va fi forțată încet, dar sigur, să intre în noul sistem digital, pe care îl vor controla cu o mână de fier.
Iar majoritatea oamenilor vor fi dispuși să accepte acest lucru. În aceste zile, majoritatea oamenilor supraviețuiesc de la o lună la alta, iar un sondaj recent a arătat că 70% dintre americani sunt “stresați financiar” în acest moment.
Majoritatea americanilor pur și simplu nu le pasă că aceste noi monede digitale ar putea deschide o ușă către o mare tiranie.
Ei vor doar să își poată plăti facturile și să aibă grijă de familiile lor, iar dacă politicienii noștri le spun că acest nou sistem este bun pentru economie, vor fi de acord.
Dar noi, cei care suntem treji, știm că mai mult globalism nu duce la nimic bun.
Concentrarea și mai multă putere în mâinile elitei internaționale este întotdeauna o idee proastă și, putem începe să facem mai mulți oameni să înțeleagă acest lucru.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!