Top 10 cele mai populare versete biblice

Views: 310

Psalmul 23:4, cel mai citit în mijlocul problemelor: Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie.

Portalul web King James Bible (www.kingjamesbibleonline.org) a publicat cele mai populare texte biblice în limba engleză. Pentru a face acest lucru, s-a bazat pe lecturile Bibliei care au fost produse pe site-ul său web.
Nu este o referință rea, deoarece portalul Bibliei King James a fost vizitat de 6.956.633 de utilizatori în.

Biblia este cea mai populară carte din lume

Folosind date de la acești aproape șapte milioane de vizitatori, King James Bible Online a compilat și a prezentat lista „top 10” a celor mai solicitate și citite versete biblice.

1 Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie. (Psalmul 23:4 :4)

2 Pot totul in Hristos care ma intareste. (Filipeni 4:13)

3 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3:16)

4 La inceput, Dumnezeu a facut cerurile si pamantul. (Genesa 1:1)

5 Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil; cand m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc. (1 Corinteni 13:11)

6 Si, daca m-am laudat putin cu voi inaintea lui, n-am fost dat de rusine. Ci, dupa cum in orice lucru v-am spus adevarul, tot asa si lauda noastra cu voi, inaintea lui Tit, s-a adeverit. (2 Cronici 7:14)

7 Voi face si Ierusalimul un morman de pietre, o vizuina de sacali, si cetatile lui Iuda le voi preface intr-un pustiu fara locuitori. (Ieremia 9:11)

8 Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti. (Efeseni 6:12)

9 Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta. (2 Timotei 1)

10 Pamantul era pustiu si gol; peste fata adancului de ape era intuneric, si Duhul lui Dumnezeu Se misca pe deasupra apelor. (Genesa 1:2)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!