Versete de laudă la sfințenia lui Dumnezeu

Views: 21

Tatăl nostru este pur și Sfânt, lăudați-L pe Cel de trei ori sfânt, numai iubitul nostru Dumnezeu este vrednic de toată închinarea, nu există altul ca Dumnezeul nostru atotputernic și drept, în El nu există nici o pată.

Sfințenia lui Dumnezeu este mai mult decât perfecțiunea Sa sau puritatea Sa fără păcat; este esența ” deosebirii” Sale – transcendența Sa. Sfințenia lui Dumnezeu întruchipează misterul maiestății Sale și ne face să privim cu admirație la El, pe măsură ce începem să înțelegem doar puțin din măreția Sa.

Toate lucrările Tale Te vor lăuda, Doamne! Şi credincioşii Tăi Te vor binecuvânta. (Psalmi 145:10)
 Totuşi Tu eşti Cel Sfânt şi Tu locuieşti în mijlocul laudelor lui Israel. (Psalmi 22:3)
Strigau unul la altul şi ziceau: „Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul oştirilor! Tot pământul este plin de mărirea Lui!” (Isaia 6:3)
  Strigă de bucurie şi veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel.” (Isaia 12:6)

Rugăciune

Bunul și veșnicul Dumnezeu, Domnul cel Preaînalt! Te laud pentru că ești Drept, Sfânt și vrednic de toată lauda și închinarea supremă. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut în viața mea, nu există nimeni altcineva asemănător să facă minuni. Îți voi cânta și mă voi bucura în numele Tău cel Sfânt. Doamne, cerul și pământul laudă și preamăresc măreția și sfințenia ta, căci toate îți aparțin cu putere, glorie, cinste și măreție. Doamne al oștirilor, Tu ești Sfânt, Sfânt, Sfânt. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!