Numai Dumnezeu ne dă victoria

Hits: 1

Căci nu în arcul meu mă încred, nu sabia mea mă va scăpa; ci Tu ne izbăveşti de vrăjmaşii noştri şi dai de ruşine pe cei ce ne urăsc. Noi, în fiecare zi, ne lăudăm cu Dumnezeu şi pururi slăvim Numele Tău. (Psalmii 44:6-8)

Putem fi puternici și persevera, dar numai Dumnezeu ne poate da victoria. Când psalmistul a scris aceste cuvinte, știa foarte bine acest lucru. Fără Dumnezeu, puterea noastră – și voința noastră – nu este suficientă pentru a obține victoria.

De fapt, trebuie să continuăm să-L lăudăm pe Dumnezeu chiar și în cele mai grele momente, pentru că numai El poate schimba un moment dificil. Dumnezeu este cel care determină toate lucrurile și prin El obținem victoria. Căutați creșterea, întăriți-vă, dar mai întâi de toate încredeți-vă în Dumnezeu!

Atunci când ne concentrăm eforturile în căutarea lui Dumnezeu, ne concentrăm pe ceea ce trebuie. În acest fel, creștem în har, din credință în credință și din slavă în slavă.

Încrederea în Dumnezeu

  • Ne încredem mai mult în Dumnezeu atunci când aflăm mai multe despre lucrările Sale. Citiți Biblia în mod regulat.
  • Viața este un exercițiu de credință. Exercitarea credinței este un act de încredere în Dumnezeu.
  • Când îl căutăm pe Dumnezeu, ne dăm seama de limitele noastre. În acest fel, ajungem să ne încredem în El mai mult decât în propriile noastre abilități.

Să ne rugăm

Doamne, orice abilitate vine de la tine. Chiar și în cele mai dificile momente, numai Tu poți acorda victoria. Păzește-mi viața și dă-mi putere conform Cuvântului Tău. În Numele lui Isus, amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!