Versete pentru a mulțumi lui dumnezeu pentru viață

Views: 22

Ar trebui să fim întotdeauna recunoscători pentru binecuvântările lui Dumnezeu și mai ales când vine vorba de viața și sănătatea noastră, Dumnezeu este autorul și desăvârșitorul vieții, prin urmare, Lui îi datorăm totul, chiar și respirația.

“Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.”. (Geneza 2:7)


1) Tu mi-ai întocmit rinichii, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele:
Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! (Psalmi 139:13-14)
2) Îmi vei arăta cărarea vieţii; înaintea feţei Tale sunt bucurii nespuse şi desfătări veşnice în dreapta Ta. (Psalmi 16:11)
3) Să ştiţi că Domnul este Dumnezeu! El ne-a făcut, ai Lui suntem: noi suntem poporul Lui şi turma păşunii Lui.  (Psalmi 100:3)
4) Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug. (Ioan 10:10)
5) Şi făgăduinţa pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viaţa veşnică. (1 Ioan 2:25)
6) Strigaţi către Domnul cu strigăte de bucurie, toţi locuitorii pământului! Chiuiţi, strigaţi şi cântaţi laude! (Psalmi 98:4)
7) Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu. (Geneza 2:7)
8) Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.” (Geneza 1:26)
9) Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. (1 Ioan 5:11)

Rugăciune

Dumnezeule Atotputernic al Ta să fie slava și cinstea! Dumnezeul meu din ceruri vin la tine prin Domnul meu Isus Cristos, ca să-ți mulțumesc pentru că în vremuri grele am văzut mila ta și astăzi pot ridica mâinile spre cer în semn de mulțumire pentru tine, pentru că poate mulți în această zi nu s-au trezit și tu mi-ai dat privilegiul de a continua să respir și de a deschide din nou ochii pentru a continua să mă bucur cu ai mei. Îți mulțumesc pentru că mă iei de mână și pot merge cu încredere alături de tine, pentru că știu că deși merg în valea umbrei morții nu mă voi teme de nici un rău, ajută-mă să am mereu o inimă recunoscătoare, să nu mă uit la ceea ce am nevoie, ci să apreciez și să mă bucur cu bucurie de ceea ce mi-ai dat deja. Vă mulțumesc pentru experiențele rele, pentru că au fost învățători buni și m-au învățat că trebuie să îmi amintesc mereu că cele mai întunecate nopți produc cele mai strălucitoare stele. Doamne Isuse, îți mulțumesc pentru că tu mi-ai dat speranța vieții veșnice și de pe cruce mi-ai arătat cea mai mare și mai sinceră iubire, dăruindu-mi acolo iertarea și mântuirea ta. În numele lui Isus Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!