De ce întârzie trezirea. Leonard Ravenhill. Carte Creștină

Views: 76

Autorul ei a fost Leonard Ravenhill (1907-1994), una dintre cele mai puternice voci profetice ale secolului XX. Puteți urmări predicile sale (există mai multe traduse în limba engleză) pe youtube.

De ce nu vine trezirea este o lucrare clasică, despre viața creștină normală, despre rugăciune, despre căutarea lui Dumnezeu, despre schimbările de care are nevoie cu adevărat o persoană și despre valorile veșnice. Why Revival Is Not Coming este o acuzație la adresa căldurii, a nevoii de profunzime spirituală, a lipsei de angajament.

Nu se poate vorbi despre tema trezirii fără a lua în considerare lucrarea de referință a marelui evanghelist englez Leonard Ravenhill (1907-1994), Why Revival Does Not Come: The Prophetic Call of God.

Această lucrare unică, publicată inițial în 1959, a slujit poporului lui Dumnezeu ca un apel la clarinetă cu privire la nevoia de rugăciune și sfințenie pentru a vedea manifestarea puterii lui Dumnezeu.

Un prieten apropiat al lui David Wilkerson, A.W. Tozer, Keith Green și alți mari slujitori ai lui Dumnezeu, Ravenhill avea o manieră inegalabilă de a enunța adevăruri mari în propoziții scurte și simple, cum ar fi următoarele

  • “Singurul motiv pentru care nu avem trezire este pentru că suntem mulțumiți să trăim fără ea”.
  • “Biserica din ziua de azi vrea să fie îndepărtată de responsabilitățile sale.”
  • “Dacă suntem slabi în rugăciune, suntem slabi în toate.”
  • “Omul care păcătuiește încetează să se roage, omul care se roagă încetează să păcătuiască.”
  • “Dacă Isus ar fi predicat același mesaj pe care îl predică astăzi miniștrii, nu ar fi fost niciodată răstignit.”

Mai jos puteți descărca cartea gratis „De ce nu vine trezirea: chemarea profetică a lui Dumnezeu”, care se intitulează „Mai presus de toate, obțineți ungerea”.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!