¿Ce fel de creștin esti tu?

Views: 18

Există anumite teorii care se generează în viața unui creștin, care încetul cu încetul te îndepărtează de adevărul Evangheliei, crezi că doctrinele sunt ideale pentru confortul tău și încerci pe cât posibil să fii primul care crede și să te convingi că ai dreptate; în cele din urmă ajungi să fii o piatră de poticnire pentru alții.

De aceea, este important să acționezi și să trăiești în conformitate cu modul în care știi că ar trebui să Îl mulțumești pe Dumnezeu, și poți face acest lucru doar trecând prin filtrul Sfintelor Scripturi în tot ceea ce faci.

În Cuvântul lui Dumnezeu se găsește o cheie care îți permite să meditezi, să reflectezi și să îți testezi atitudinile.

 Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească. (Filipeni 4:8)

Există o serie de lucruri de care este important să te îngrijești: cum vorbești, cum te îmbraci, cum te porți cu ceilalți, în ce afaceri ești implicat, cum te porți acasă, la serviciu sau la locul de studiu.

Slăviți-L pe Dumnezeu în tot ceea ce faceți, nu uitați că întotdeauna trebuie să-L mulțumiți pe El pe primul loc și El va depune mărturie despre voi. Trăiește o evanghelie curată și sfântă prin care să poți ajunge la toți cei din jurul tău și să le arăți că a trăi cu Hristos este cea mai bună decizie din viața ta.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!