Versete biblice pentru a face față unei crize financiare

Views: 48

Crizele financiare ne pot determina să luăm decizii pripite și să avem încredere în oamenii nepotriviți; Dar tocmai în acele momente trebuie să ne ținem de Dumnezeu și să avem încredere în promisiunile Lui. În Biblie aflăm că El are grijă de noi, iar această protecție include și finanțele noastre. Asta nu înseamnă că nu vom avea probleme, ci că El va fi alături de noi, indiferent de circumstanță.

Dacă treci printr-o criză financiară, aceste versete din Biblie te vor ajuta să ai credință în Dumnezeu și să ai pace în mijlocul situației.

Versete biblice pentru a face față unei crize financiare

Cinsteste pe Domnul cu averile tale si cu cele dintai roade din tot venitul tau: caci atunci granarele iti vor fi pline de belsug, si teascurile tale vor geme de must. (Proverbele 3:9-10)

Oriunde se munceste este si castig, dar oriunde numai se vorbeste, este lipsa. (Proverbele 14:23)

Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera si nici nu strang nimic in granare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi cu mult mai de pret decat ele? (Matei 6:26)

Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide. (Matei 7:7)

Nu va ingrijorati, dar, zicand: „Ce vom manca?” sau: „Ce vom bea?” sau: „Cu ce ne vom imbraca?” Fiindca toate aceste lucruri Neamurile le cauta. Tatal vostru cel ceresc stie ca aveti trebuinta de ele. Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Nu va ingrijorati, dar, de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6:31-34)

Isus S-a uitat tinta la ei si le-a zis: „Lucrul acesta este cu neputinta la oameni, dar nu la Dumnezeu; pentru ca toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu.” (Marcu 10:27)

Stiu sa traiesc smerit si stiu sa traiesc in belsug. In totul si pretutindeni m-am deprins sa fiu satul si flamand, sa fiu in belsug si sa fiu in lipsa. Pot totul in Hristos care ma intareste. (Filipeni 4:12-13)

Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in slava, in Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

Caci iubirea de bani este radacina tuturor relelor; si unii, care au umblat dupa ea, au ratacit de la credinta si s-au strapuns singuri cu o multime de chinuri. (1 Timotei 6:10)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!