¡Biserica este în creștere în Qatar!

Visits: 0

“Vedem deja mișcarea Duhului Sfânt în Qatar. Dumnezeu îi vizitează pe oameni în vise”, spune un credincios din țară.

Creștinii din Qatar invită biserica mondială să li se alăture în rugăciune pentru o mișcare a Duhului Sfânt în timpul Cupei Mondiale, care a început pe 20 noiembrie.

Țara ocupă locul 18 pe lista mondială a persecuțiilor. Deși creștinilor străini li se permite să se închine relativ liber, creștinilor din Qatar le este interzis să aibă propriile biserici sau chiar să intre în ele. Convertiții se pot confrunta, de asemenea, cu presiuni extreme din partea familiei și a comunității.

În ciuda acestor provocări, biserica din Qatar este în creștere și se așteaptă ca acest lucru să continue pe durata Cupei Mondiale.

“Ne așteptăm la o mare mișcare a Duhului Sfânt în timpul Cupei Mondiale”, spune un lider de biserică pentru lucrătorii expatriați și migranți. “Deja mișcăm mișcarea Duhului Sfânt în Qatar. Dumnezeu îi vizitează pe oameni în vise. El face minuni și vindecări în rândul poporului qatarez”.

RUGĂCIUNE

🙏 Rugați-vă ca Duhul Sfânt să se miște cu putere printre oamenii din Qatar în timpul acestei Cupe Mondiale.
🙏 Rugați-vă ca frica resimțită de creștini să dispară și ca credincioșii să își poată exprima credința cu îndrăzneală și nădejde.
🙏 Rugați-vă ca Cupa Mondială să fie un punct de cotitură și să existe o mai mare libertate religioasă pentru cetățenii din Qatar.

O RUGĂCIUNE PENTRU QATAR

Doamne, mă rog să continui lucrarea Ta în Qatar, atât printre străini, cât și printre localnici. Te rog să folosești totul, inclusiv această Cupă Mondială, pentru deschiderea țării, pentru ca creștinii să se poată aduna liber. Vă cer credință și curaj pentru fiecare dintre copiii voștri. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!