Pastorii condamnați pentru legile împotriva convertirii în india

Views: 3

Autoritățile au arestat peste 20 de păstori sub acuzații inventate.

La 18 noiembrie anul trecut, câțiva pastori indieni au fost arestați, fiind acuzați pe nedrept de convertiri forțate la creștinism. Au fost aduse noi acuzații împotriva lor, din nou fără investigații sau probe, ceea ce a mărit pedeapsa pe care o ispășesc deja. Printre acuzațiile aduse se numără tulburarea ordinii publice, întruniri religioase necorespunzătoare și distribuirea de materiale religioase care defăimează alte religii.

Începând din septembrie, peste 20 de pastori au fost arestați pentru abuzuri legate de legile împotriva convertirii. Unii dintre ei au fost recent eliberați cu ajutorul susținătorilor Open Doors care au contactat avocați. Cu toate acestea, alții rămân în detenție deoarece instanța continuă să amâne procesele.

Organizația Națiunilor Unite a cerut o anchetă independentă și ca guvernul indian să își schimbe poziția față de minoritățile religioase. Nu cu mult timp în urmă, o parte a Curții Supreme părea să facă progrese în această privință, dar rapoartele recente arată regresul și nesiguranța libertății religioase în această țară.

RUGAȚI-VĂ

🙏 Rugați-vă ca acuzațiile împotriva acestor pastori și lideri să fie retrase.
🙏Rugați-vă ca creștinii din India să se poată închina și aduna în libertate.
🙏Cereți-i lui Dumnezeu să Își păzească poporul său de atacurile violente împotriva lui.

O rugăciune pentru india

Doamne, mă rog pentru acești păstori care au fost condamnați de dragul Tău. Mă rog pentru libertatea lor și pentru ca ei să poată rezista opresiunii. Te rog, de asemenea, să-i ajuți pe ei și pe ceilalți copii ai Tăi din țară să rămână fermi în fața persecuției. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!