O femeie de 91 de ani continuă să Îl slujească pe Dumnezeu în biserică: “Domnul nu se oprește niciodată

Visits: 14

Doamna Judith, în vârstă de 91 de ani, a învățat să se încreadă în Domnul prin Cuvânt. Ea spune că a găsit modalități de a continua să slujească în continuare Împărăția în ciuda limitărilor sale. Ea mărturisește că în fiecare zi primește un psalm de la Domnul.

Judith s-a născut în Bundaberg, Queensland, Australia, tatăl ei a fost pastor, ea spune că părinții ei aveau o mare capacitate de dragoste și că Dumnezeu era centrul familiei lor.

“Dumnezeu a fost în special o sursă de mare stabilitate în timpul vremurilor tulburi ale celui de-al Doilea Război Mondial, cu cartele de rații, perdele întunecate și adăposturi antiaeriene. În fiecare zi mergeam la școală cu un verset din Scriptură în buzunar”, spune ea.

Așa că, la 19 ani, a început să se pregătească pentru a fi asistentă medicală la un spital districtual, fiind singura creștină din anul ei care lucra multe ore. Uneori se întreba unde era Dumnezeu. Până într-o zi, când, după o tură dificilă, a fost confruntată cu acest sentiment.

“M-am pus în genunchi și am strigat către Dumnezeu: “Ești real sau ești doar credința părinților mei? Arată-mi, Doamne, că mă scufund repede. Dumnezeu a venit la mine într-o liniște a spiritului, o pace pe care nu o mai cunoscusem până atunci. Mi-a dat un verset, Psalmul 42:5″, a spus ea.

Potrivit Eternity News, Judith și-a pus speranța în Dumnezeu în acea zi și a găsit nu doar un Dumnezeu mai mare și mai accesibil, ci și propria identitate, care a durat toată viața, iar de atunci, Dumnezeu i-a dăruit Psalmii.

În acest fel, femeia povestește că a avut mulți ani buni, lucrând ca moașă, întâlnindu-l pe soțul ei, Peter, având patru copii, conducând studii biblice, vorbind la evenimente bisericești și vizitând pastorii. Într-o zi, însă, la vârsta de 59 de ani, a primit un telefon prin care i se spunea că Peter se află la terapie intensivă după ce a suferit un stop cardiac.

“Îmi amintesc de înmormântare. Erau acolo o sută sau mai multe persoane. M-am simțit foarte vulnerabilă. Eram obosită și epuizată. Dar în acea dimineață, Dumnezeu mi-a dat Psalmul 27:13. Dacă Dumnezeu nu ar fi fost cu mine, aș fi leșinat. El a fost singurul lucru care m-a susținut”, spune ea.

După aceea, Judith a trebuit să învețe să înfrunte viața pe cont propriu. Încă o dată, cuvântul lui Dumnezeu a devenit stabilitatea ei. În fiecare dimineață, Dumnezeu îi dădea un nou verset dintr-un psalm de care să se agațe, iar acestea îi vorbeau sufletului ei.

“Când mă uit în urmă la viața mea, sunt onorată să văd cât de mult timp mi-a luat să învăț lucruri, dar văd mâna lui Dumnezeu peste tot! Și dacă Dumnezeu mă ia acasă în timpul nopții, ¡sunt pregătită! ¡Aștept să-L văd pe Domnul!”, a conchis ea.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!