Soluția la anxietate

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.
Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. (Filipeni 4:6-7)

Ce poți face pentru a te controla atunci când te simți anxios? Biblia spune că soluția este să te rogi. Este normal să ne simțim anxioși uneori. Nu știi ce îți va aduce viitorul și sunt multe lucruri pe care nu le poți controla. Dar Dumnezeu este în control! El va avea grijă de tine.

Când te rogi, îți supui viața lui Dumnezeu. Prin rugăciune, poți să-ți supui viitorul și sentimentele în grija Lui. Acest lucru vă va ajuta să aveți mai multă încredere în Dumnezeu și să vă amintiți că El nu vă va abandona. Persistă în rugăciune și vei vedea că Dumnezeu îți va da pacea Sa.

Controlați anxietatea cu ajutorul lui Isus:

  • Cereți ajutorul lui Dumnezeu atunci când sunteți neliniștit.
  • Nu uitați să-i mulțumiți lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a făcut deja pentru dumneavoastră.
  • Credeți că Dumnezeu vă va ajuta
  • Dacă anxietatea persistă, continuați să vă rugați până când veți simți pacea lui Dumnezeu.

Pentru a vă ruga:

Doamne, vreau să-Ți dau toată anxietatea mea. Te rog să mă ajuți în situațiile care mă neliniștesc și învață-mă să mă încred în Tine în lucrurile pe care nu le pot controla. Cred că Tu ai grijă de mine în orice moment. Ajută-mi emoțiile să înțeleagă și ele acest lucru. În numele lui Isus, amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!