Aveți nevoie de un transplant de inimă (Psalmi 51:10)

Views: 12

Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou şi statornic! (Psalmi 51:10)

Cu toții avem parte de un nou început atunci când găsim calea adevărului. Cu toate acestea, mai mult decât un nou început, noi toți cei care credem în Isus avem nevoie să primim o inimă nouă. Psalmistul David cunoștea starea bolnavă a inimii sale și de aceea și-a mărturisit în acest psalm pocăința, strigând către Domnul să îi dea o inimă nouă și curată.

Ne recunoaștem noi greșelile, ne pocăim de păcatele noastre, căutăm iertarea și mila lui Dumnezeu? Regele David nu a fost un om perfect, dimpotrivă. Biblia ne spune că a făcut greșeli grave. Dar putem învăța din exemplul său de pocăință, pentru că, chiar și atunci când a păcătuit, nu s-a ascuns și nu s-a îndepărtat de Domnul. Dimpotrivă, el și-a recunoscut păcatele și s-a întors cu inima zdrobită la Dumnezeul cel milostiv.

Primește astăzi o inimă nouă:

  • Mărturisește-i Domnului fiecare păcat care îți tulbură conștiința. Pocăiește-te cu umilință.
  • Cere-i lui Dumnezeu să te ierte și să te purifice.
  • Mulțumiți și lăudați-L pe Domnul că este credincios să ierte și să vă restaureze interiorul.
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să vă dea o inimă curată și un duh drept, mereu gata să-L ascultați.
  • Citiți întregul Psalm 51, reflectați și scrieți ce ați învățat despre modul în care Dumnezeu se raportează la ființele umane.
  • Împărtășiți cu alții ceea ce învățați și primiți de la Dumnezeu.

Pentru rugăciune:

Doamne, Dumnezeul meu, creează în mine o inimă curată și reînnoiește în mine un duh drept, gata să-ți placă. Ajută-mă să umblu în prezența ta. Iartă-mi păcatele și greșelile, știu cât de mult te întristează. Îți mulțumesc că milostivirea ta se reînnoiește peste viața mea astăzi și în fiecare zi. În numele lui Isus, îți mulțumesc. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!