Doar prin mila ta încă pot deschide ochii

Views: 15

Pentru majoritatea oamenilor a devenit o rutină să deschidă ochii, să facă duș, să ia micul dejun și să-și continue obligațiile vieții. Alții, din păcate, trec prin momente dificile și nu au nicio dorință să se trezească a doua zi. Oricum ar fi cazul, Biblia menționează că acestea sunt „grijile vieții”, care te distrag de la a fi recunoscător.

Mulțumesc Doamne că am putut deschide ochii

Iata ce mai gandesc in inima mea si iata ce ma face sa mai trag nadejde: bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atat de mare! (Plangerile 3:21-23)

Pandemia de coronavirus a expus fragilitatea umanității, nici cea mai avansată știință, nici cineva puternic și bogat nu au reușit să rezolve problema, toată lumea se simte neputincioasă în fața unei astfel de situații. Din acest motiv, mulți trăiesc în angoasă, temători, salvându-și viața cu mijloacele preventive pe care le pot avea.

Din păcate, privirea sa se concentrează doar asupra conflictului și nu asupra soluției, ignorând Cuvintele Domnului: „ bunatatile Domnului nu s-au sfarsit”. În acest moment, apărările, forțele, poziția sau banii noștri nu ne susțin, ci harul lui Dumnezeu, prin care astăzi am putut deschide ochii.

Iubirea lui Dumnezeu cu noi

Un pastor a spus: „Ți-ai dat seama că tocmai prin harul tău ți-ai deschis ochii astăzi? Pentru că mânia dreptății sale ar fi trebuit să te omoare aseară. ”Cu toții dormim conștienți că mâine va fi o nouă zi, mintea noastră este programată să se trezească, dar dacă am ști că în seara asta ar fi ultima?

Nu suntem vrednici de nimic, dacă deschidem ochii astăzi nu pentru că am făcut ceva pentru a-l merita, doar datorită milostivirii lui Dumnezeu, care este încă o dată nouă; altfel nici unul nu ar fi treaz. Dar „indurarile Lui nu sunt la capat” încă suntem în viață.

Atitudinea inimii noastre

Despre acest subiect, să învățăm o lecție de smerenie. Dacă această pandemie ne-a arătat că suntem atât de slabi, cu cât ar trebui să ne simțim mai fragili în fața mâinii puternice a lui Dumnezeu?

Vă invit să luați în considerare acest mesaj, să vă ridicați în fiecare dimineață mulțumind pentru încă o zi de dragoste și milă; Ce frumos și minunat este Dumnezeu! Aleluia!

Chiar dacă aveți probleme, amintiți-vă că v-ați redeschis ochii și aveți o altă ocazie de a o lua de la capăt.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!