Mamele sunt un dar de la Dumnezeu

Views: 26

La câteva zile după ce s-a născut un copil, acesta a venit la Dumnezeu și a spus: “În curând voi merge pe pământ, dar nu înțeleg, cum voi putea supraviețui, fiind atât de mic și neajutorat?

Dumnezeu i-a răspuns: “Dintre toți îngerii, am ales pentru tine unul singur, care te așteaptă pe pământ. Îngerul acela va avea grijă de tine.

Copilul a spus: Dar spune-mi, aici în ceruri, eu doar cânt, zâmbesc și sunt fericit, dar pe pământ, cum voi fi fericit?

Dumnezeu a răspuns: Îngerul acela îți va cânta, te va face să zâmbești în fiecare zi, te va umple de dragoste și afecțiune și vei fi fericit.

Copilul a spus: Cum voi înțelege limba oamenilor când îmi vor vorbi, dacă eu nu cunosc limba vorbită de oamenii de pe pământ?

Dumnezeu a răspuns: Acel înger îți va vorbi în cele mai dulci și mai gingașe cuvinte pe care le poți auzi pe pământ și cu multă răbdare și afecțiune te va învăța cum să le rostești pe fiecare dintre ele.

Copilul a spus: Ce se va întâmpla când voi dori să vorbesc cu tine?

Dumnezeu i-a răspuns: Îngerul acela îți va uni mâinile și te va învăța cum să te rogi ca să vorbești cu mine.

Copilul a spus: “Am auzit că sunt oameni răi care trăiesc pe pământ.

Dumnezeu a răspuns: Acest înger te va proteja și va fi dispus chiar să-și dea viața pentru tine.

Copilul a suspinat și i-a spus lui Dumnezeu: Voi fi trist pentru că îmi va fi dor de tine și nu te voi mai vedea.

Dar Dumnezeu, cu dragostea sa, i-a răspuns: “Acest înger va fi însărcinat să vă vorbească despre mine și vă va arăta calea cea bună pentru a vă întoarce în prezența mea, chiar dacă eu voi fi mereu alături de voi pe pământ.

Copilul a simțit pacea care domnea în ceruri, dar vocile pământești se făceau deja auzite și i-a spus lui Dumnezeu cu o voce blândă:

Doamne, dacă sunt deja în drum spre pământ, spune-mi, te rog, cum se numește îngerul meu care mă așteaptă pe pământ?

Dumnezeu i-a răspuns: “Îi vei afla curând numele, dar te asigur că îți va răspunde dacă îi spui “Mama”.

Cine poate găsi o femeie cinstită? Ea este mai de preţ decât mărgăritarele. (Proverbe 31:10)

Uneori nu observăm dragostea pe care ne-o oferă o mamă, acea dragoste necondiționată care, fără să aștepte nimic în schimb, este gata să ne ajute și să ne dea cuvinte de încurajare atunci când avem cea mai mare nevoie. O iubire de sacrificiu de sine care ar fi dispusă să dea totul pentru protecția și îngrijirea celor care îi sunt copii.

Se pare că am ajuns la un punct în care copiii au uitat complet tot ceea ce face mama pentru ei. O mamă este ca o manifestare frumoasă a iubirii lui Dumnezeu pe pământ. Ea este dispusă să dea totul pentru cei pe care îi iubește.

Am putea să ne punem întrebarea: O vedem cu adevărat pe mama noastră ca pe un dar de la Dumnezeu?

Acum poți analiza dacă atitudinea ta față de ea compensează puțin toată dragostea pe care ți-a oferit-o în fiecare zi a vieții tale și dacă o vezi ca pe un înger pe care Dumnezeu ți l-a dăruit aici pe pământ.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!