Versete biblice despre iad

Views: 14

Ce afirmă Biblia despre iad?

Există multe versete care vorbesc despre iad, pentru că nu este un loc în care cineva dorește să își petreacă eternitatea, așa că este important ca creștinii să cunoască Scripturile care descriu acest loc oribil.

La fel va fi și la sfârșitul lumii. Îngerii vor veni și îi vor separa pe cei răi de cei neprihăniți și îi vor arunca în cuptorul cu foc, unde va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Acest articol conține versete biblice despre iad.În concluzie, versetele din Biblie despre iad ne reamintesc în mod clar consecințele păcatului și ne reamintesc importanța întoarcerii la Dumnezeu și a trăirii conform voinței și cuvântului Său.

Să ne amintim mereu cuvintele lui Isus din Ioan 14:6: “Isus i-a răspuns: ‘Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine”. Să ne angajăm să urmăm calea și învățăturile lui Isus și să căutăm reconcilierea cu Dumnezeu prin el.

În cele din urmă, să fim mereu încurajați să explorăm și să înțelegem întreaga doctrină biblică, nu numai despre iad, ci și despre iubirea, harul și mântuirea lui Dumnezeu. Fie ca noi să încercăm să trăim în armonie cu voința Sa și să fim lumină și speranță într-o lume întunecată. Amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!