Versete de laudă cu instrumente muzicale

Views: 28

Omul și-a exprimat dintotdeauna emoțiile prin cântec și muzică instrumentală. Din Scriptură, putem deduce că Dumnezeu se bucură de muzică. Dumnezeu spune în Psalmul 50:23: “Cine aduce mulţumiri ca jertfă, acela Mă proslăveşte, şi celui ce veghează asupra căii lui, aceluia îi voi arăta mântuirea lui Dumnezeu.””.

Atunci voi merge la altarul lui Dumnezeu, la altarul lui Dumnezeu care este bucuria şi veselia mea şi Te voi lăuda cu harpa, Dumnezeule, Dumnezeul meu! (Psalmi 43:4)
Şi Te voi lăuda în sunet de lăută, Îţi voi cânta credincioşia, Dumnezeule, Te voi lăuda cu harpa, Sfântul lui Israel! (Psalmi 71:22)

Rugăciune

Îl voi binecuvânta pe Dumnezeul meu în orice moment! Căci numai Tu ești vrednic de laudă, Ție îți voi cânta cu harpe și trâmbițe, în fiecare zi voi sărbători lucrările Tale, Doamne, cântece noi îmi pui în gură. Biserica Ta te laudă și înalță numele Tău până la ceruri și proclamă dreptatea Ta; cântă psalmi la instrumente, la psaltire, la psaltire și la psaltire și la sunetul harpei. Popoarele te laudă și cântă psalmi în cinstea numelui tău. Căci a Ta este slava și cinstea. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!