13 Versete biblice despre roade

Views: 197

Baza recoltei noastre depinde de cantitatea de efort și de timpul pe care îl depunem la plantare. Biblia ne învață foarte clar despre această realitate care poate influența recompensele noastre veșnice. Citiți aceste 13 versete biblice despre roade.

1 “Cel ce da samanta semanatorului si paine pentru hrana” va va da si va va inmulti si voua samanta de semanat si va face sa creasca roadele neprihanirii voastre. (2 Corinteni 9:10)

2 Sa nu obosim in facerea binelui; caci, la vremea potrivita, vom secera, daca nu vom cadea de oboseala. (Galateni 6:9)

3 Nu va inselati: “Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera. (Galateni 6:7)

4 Caci, chiar daca smochinul nu va inflori, vita nu va da niciun rod, rodul maslinului va lipsi, si campiile nu vor da hrana, oile vor pieri din staule, si nu vor mai fi boi in grajduri, 18 eu tot ma voi bucura in Domnul, ma voi bucura in Dumnezeul mantuirii mele! (Habacuc 3:17-18)

5 Cinsteste pe Domnul cu averile tale si cu cele dintai roade din tot venitul tau: (Proverbe :3-9)

6 Cine seamana in firea lui pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea; dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul viata vesnica. (Galateni 6:8)

7 Daca veti urma legile Mele, daca veti pazi poruncile Mele si le veti implini, 4 va voi trimite ploi la vreme, pamantul isi va da roadele, si pomii de pe camp isi vor da roadele. (Leviticul 26:3-4)

8 Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera si nici nu strang nimic in granare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi cu mult mai de pret decat ele? (Matei 6:26)

9 Si roada neprihanirii este semanata in pace pentru cei ce fac pace. (Iacov 3:18)

10 Este adevarat ca orice pedeapsa, deocamdata pare o pricina de intristare, si nu de bucurie; dar mai pe urma aduce celor ce au trecut prin scoala ei roada datatoare de pace a neprihanirii. (Evrei 12:11)

11 Aduceti insa la casa vistieriei toate zeciuielile, ca sa fie hrana in Casa Mea; puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor, si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare. (Maleahi 3:10)

12 Via este prapadita, smochinul este vestejit, rodiul, finicul, marul, toti pomii de pe camp s-au uscat… Si s-a dus bucuria de la copiii oamenilor! (Ioel 1:12)

13 Sa stiti: cine seamana putin, putin va secera; iar cine seamana mult, mult va secera. (2 Corinteni 9:6)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 4 Promedio: 3.5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!