15 Versete biblice pentru femeile însărcinate și curajoase

Views: 211

Bună, Dumnezeu să vă binecuvânteze, cu această ocazie dorim să vă prezentăm o serie de versete care vă vor ajuta și vă vor binecuvânta viața dacă așteptați un copil, noi credem că sunt o mare binecuvântare pentru lume.

Dumnezeu vrea să ghideze fiecare aspect al vieții tale, vrea să fie prezent în fiecare detaliu, atât în ceea ce consideri mic, cât și în ceea ce vezi ca fiind foarte mare, vrea ca tu să ai deplina încredere de a ști că Tatăl are grijă de tine. În această etapă frumoasă în care intri, trebuie să știi că porți cu tine o mare binecuvântare, un dar special, pe care trebuie să îl îngrijești și să îl iubești profund, trebuie să veghezi asupra creșterii sale, să ai răbdare și să fii plin de atâta blândețe pentru a-l putea ghida cu multă înțelepciune în dezvoltarea sa continuă.

A fi însărcinată te face o femeie fericită, în pântecul tău se află o ființă care are nevoie de tine în fiecare zi, așa că dedică-i cele mai bune mângâieri în fiecare dimineață, cântă-i pentru că deja îți recunoaște vocea, roagă-te pentru el sau ea chiar și fără să-l cunoști și vestește cuvântul lui Dumnezeu în acea făptură care urmează să se nască, ideea este să te bucuri de fiecare etapă a sarcinii, să simți micile lovituri și chiar și asta să provoace încântare în tine, faptul de a purta o ființă timp de 9 luni în pântecul tău este un prilej de a iubi așa cum te-a iubit Dumnezeu.

Nu vă fie teamă, nici măcar pentru lipsurile pe care le puteți avea, nu vă pierdeți liniștea și creșteți credința în fiecare zi, aveți speranța că totul va merge bine și imaginați-vă cum vreți să fie totul și vorbiți cu Duhul Sfânt, cereți-i să vă ajute în temerile voastre și să vă dea putere în momentul în care începe travaliul, încă o dată vă spun să nu vă fie teamă, După ce îi contempli chipul nu uita să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru credincioșia lui și începe să te bucuri de fiecare clipă alături de copilul tău, când îl vei avea în mâini vei vedea bunătatea lui Dumnezeu și atunci inima ta se va bucura pentru că ești binecuvântată că ai adus o viață pe lume.


   1) Femeia, când este în durerile naşterii, se întristează, pentru că i-a sosit ceasul; dar, după ce a născut pruncul, nu-şi mai aduce aminte de suferinţă, de bucurie că s-a născut un om pe lume. (Ioan 16:21)

   2) Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.” (Geneza 1:28)

   3) Iată, fiii sunt o moştenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată dată de El. (Psalmi 127:3)

   4) El dă o casă celei ce era stearpă, face din ea o mamă veselă în mijlocul copiilor ei. Lăudaţi pe Domnul! (Psalmi 113:9)

   5) Nevasta ta este ca o viţă roditoare înăuntrul casei tale; copiii tăi stau ca nişte lăstari de măslin împrejurul mesei tale. (Psalmi 128:3)

   6) Nu va fi în ţara ta nici femeie care să-şi lepede copilul, nici femeie stearpă. Numărul zilelor tale îl voi face să fie deplin. (Exod 23:26)

   7) Iată că Elisabeta, rudenia ta, a zămislit şi ea un fiu la bătrâneţe; şi ea, căreia i se zicea stearpă, este acum în a şasea lună. Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. (Luca 1:36-37)

   8) Isaac s-a rugat Domnului pentru nevasta sa, căci era stearpă; şi Domnul l-a ascultat: nevasta sa, Rebeca, a rămas însărcinată. (Geneza 25:21)

   9) Când i s-au împlinit zilele, Ana a rămas însărcinată şi a născut un fiu, căruia i-a pus numele Samuel „căci”, a zis ea, „de la Domnul l-am cerut.” (1 Samuel 1:20)

   10) Dumnezeu Şi-a adus aminte de Rahela, a ascultat-o şi a făcut-o să aibă copii. Ea a rămas însărcinată şi a născut un fiu; şi a zis: „Mi-a luat Dumnezeu ocara!” Şi i-a pus numele Iosif zicând: „Domnul să-mi mai adauge un fiu!” (Geneza 30:22-24)

   11) Lea a rămas însărcinată şi a născut un fiu, căruia i-a pus numele Ruben; „căci”, a zis ea, „Domnul a văzut mâhnirea mea, şi acum bărbatul meu are să mă iubească negreşit.” (Geneza 29:32)

   12) Moaşele au răspuns lui faraon: „Pentru că femeile evreilor nu sunt ca egiptencele; ele sunt vânjoase şi nasc înainte de venirea moaşei.” (Exod 1:19)

   13) Totuşi ea va fi mântuită prin naşterea de fii, dacă stăruie cu smerenie în credinţă, în dragoste şi în sfinţenie. (1 Timotei 2:15)

   14) Acum, aşa vorbeşte Domnul care te-a făcut, Iacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele! „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde. (Isaia 43:1-2)

   15) Cine poate găsi o femeie cinstită? Ea este mai de preţ decât mărgăritarele. (Proverbe 31:10)


   Fie ca Dumnezeu să vă umple de multe binecuvântări și să vă permită să aveți o naștere sănătoasă și binecuvântată. Nu uitați că Dumnezeu va fi întotdeauna cu tine, indiferent de situație. Aveți încredere deplină în Dumnezeu.

   Rugăciune

   Doamne, Tu ești Alfa și Omega! Tată, creator al cerului și al pământului, tu ești cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul. Tată în acest moment vin la tine în numele lui Isus să-ți mulțumesc din toată inima pentru sarcina mea, pentru că ai decis să-mi dai această binecuvântare frumoasă și unică care în același timp este și o mare responsabilitate, îți mulțumesc pentru că în fața ta găsesc harul și m-ai ales ca instrument pentru a aduce pe lume acest copil minunat care se formează în pântecele meu. Iubite Doamne întinde-ți mâna peste mine pentru a simți liniște și odihnă în mijlocul acestei etape, cuvântul tău spune: "Nu va fi femeie care să avorteze și nici stearpă în țara ta; și voi completa numărul zilelor tale", de aceea cred că ai grijă de viețile noastre și veghezi asupra sănătății fiului/fiicei mele. Tată, pun în mâinile Tale dezvoltarea, creșterea și bunăstarea copilului meu, Te rog să faci din el/ea o persoană bună, muncitoare, curajoasă, virtuoasă și plină de favoarea și harul Tău. Dă-mi înțelepciunea de a-l/îl instrui pe calea Ta și de a crește în frica Numelui Tău, Doamne ajută-mă să fiu o voce de mângâiere și sfat pentru el/ea. În numele lui Isus Amin!
   Părerea dumneavoastră contează pentru noi
   [Total: 0 Promedio: 0]

   Scrie un comentariu

   Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!