Aparențele pot fi înșelătoare! Acest lucru se întâmplă atunci când arătăm ceea ce nu suntem.

În antichitate, era foarte dificil pentru oameni să aibă o imagine de sine. Nu puteau avea decât o percepție slabă a propriei imagini în bălți cristaline sau în râuri calme. Invenția primei oglinzi a schimbat totul, apoi au fost adăugate camerele de luat vederi care, împreună cu tehnologia, ne oferă o imagine detaliată a anumitor momente din viața noastră, a imaginii noastre și a ceea ce suntem.

Atât de mult încât ne străduim să arătăm excelent din punct de vedere fizic, în fiecare zi ne creăm în minte un concept despre ceea ce vrem să vedem reflectat în oglindă….. Dar uităm un lucru foarte important Ce reflectă interiorul nostru.

¿Suntem cu adevărat sinceri față de ceilalți?

Spiritul nostru va reflecta în trup cât de sănătoși suntem, cel mai important lucru este să fim în comuniune deplină cu Dumnezeu, dar și cu ceilalți, te-ai gândit cum te văd oamenii, cât de plăcut ești pentru ceilalți, cum te definesc cei care te cunosc, ce reflectezi prin personalitatea ta (1 Corinteni 11:28)? Ceea ce reflectă personalitatea ta (1 Corinteni 11:28). Ea ne învață că pentru a lua cu vrednicie Cina Domnului trebuie să fim responsabili față de El și față de cei din jurul nostru, în integritate, puritate, relație.

Să nu ne mai gândim că vom fi umiliți dacă ne recunoaștem greșelile, ci să ne gândim mai degrabă că, făcând acest lucru, promovăm unitatea în Hristos și beneficiem de relația noastră cu Tatăl.

Să stăm în fața oglinzii și să fim binecuvântați să fim ceea ce Dumnezeu vrea să fim, să înlăturăm toate deghizările și să arătăm chipul lui Isus în gândirea, vorbirea și acțiunea noastră.


La înfăţişare vă uitaţi? Dacă cineva crede că „este al lui Hristos”, să aibă în vedere că, după cum el este al lui Hristos, tot aşa suntem şi noi. (2 Corinteni 10:7)


Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!