¡Luptă ca un vultur!

Views: 26

În Biblie, găsim pasaje în care Dumnezeu face multe comparații cu modul nostru de a umbla ca și creștini, iar una dintre ele este cu vulturul; Dumnezeu cunoaște instinctul special al acestei păsări și calitățile sale puternice.

Chiar și biologii înșiși au descoperit caracteristici uimitoare ale vulturului în ceea ce privește supraviețuirea sa pe pământ, și de aceea Dumnezeu face comparații cu privire la viața creștină.

Un vultur nu se luptă cu un șarpe pe pământ. Îl prinde, îl ridică în aer și îl aruncă. Un șarpe nu are rezistență, putere sau echilibru în aer. În aer este vulnerabil, inutil și slab, spre deosebire de cel de la sol, care este periculos și puternic.

Nu vă luptați cu instrumente umane. Nu cădeți în capcana retrogradării. Înălțați-vă spre înălțimi pe aripile Duhului Sfânt și lăsați-L pe Dumnezeu să lupte în bătăliile voastre.

Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământeşti, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. (2 Corinteni 10:4)

trec ca şi corăbiile cele iuţi, ca vulturul care se repede asupra prăzii. (Iov 9:26)

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:31)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!