Vulturul și corbul

Views: 95

“Singura pasăre care îndrăznește să ciocănească un vultur este cioara. Se așează pe spate și îl mușcă de gât. Cu toate acestea, vulturul nu răspunde și nici nu se luptă cu cioara; nu-și irosește timpul sau energia cu atacatorul său. Pur și simplu își întinde aripile și începe să se înalțe din ce în ce mai sus în ceruri. Cu cât zborul este mai înalt, cu atât este mai dificil pentru cioară să respire, iar apoi cade din cauza lipsei de oxigen.

Cîți corbi au vrut să călărească pe spatele tău? De-a lungul vieții noastre vom întâlni mulți corbi, aceștia sunt de către oameni cu intenții rele care abia așteaptă să ne întoarcem și să ne atace pe la spate. Totuși, o lecție foarte mare pe care vulturul ne-o predă este că cel mai bun mod de a lupta cu acești corbi nu este să ne luptăm, ci să îi ducem la înălțime.

Nu vă faceți griji că speriați corbii. Tot ceea ce trebuie să te îngrijoreze este să te menții plin de prezența Domnului. Credeți-mă, corbii nu suportă înălțimile. Oamenii care caută să vă facă rău nu pot suporta greutatea gloriei care a fost pusă asupra copiilor lui Dumnezeu.

Nu-ți mai pierde timpul cu corbii, ci doar du-i la înălțime. Aduceți-i în prezența lui Dumnezeu. Amintiți-vă că Îl aveți de partea voastră pe Atotputernicul, care duce toate bătăliile voastre și câștigă.

Sunteți un vultur, nu vă puneți la același nivel cu corbul. Destinul vostru este să fiți pe înălțime și nu pe pământ. Sunteți speciali pentru Dumnezeu, El vă iubește și nu va permite ca nimic să vă facă rău.

dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:31)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 3]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!