12 versete biblice despre viață

Visits: 197

Existența ta pe acest pământ nu este nimic mai mult decât un dar de la Dumnezeu, faptul că poți să respiri, să te bucuri de un răsărit de soare frumos, să te culci și să te trezești dimineața este pentru că Dumnezeu te iubește. Fiecare bătaie a inimii tale este o reflectare a faptului că Tatăl tău ceresc a avut grijă de tine. Ține minte ce a făcut Isus pe cruce pentru a te salva și vei avea motive să-ți iubești viața și să te bucuri de ea în mod sănătos, umblând în principiile și poruncile lui Dumnezeu.

Mulți oameni mor în fiecare zi și este regretabil pentru că iau de bună șansa pe care o au de a trăi, unii preferă să se deprecieze și, de fapt, încearcă să își facă rău propriului corp.

Când înțelegi că trăiești prin suflarea lui Dumnezeu, înveți să te bucuri de fiecare clipă, ai mai puțin timp să te plângi și mai multe secunde să fii recunoscător pentru fiecare pas pe care îl faci. Nu trăi iresponsabil în fața tuturor acțiunilor tale, Dumnezeu te va judeca, nu știi în ce moment poți părăsi acest pământ, ceea ce îți recomand este să trăiești cu sârguință, să iubești viața pe care ți-a dat-o și să nu te îndepărtezi de prezența lui, crede-mă că în el vei avea momente de bucurie, pace, satisfacție și nu vei avea niciun gol, el umple totul. Spune-i astăzi lui Isus; viața mea îți aparține, îmi voi trăi zilele pe acest pământ după voia ta.


1) Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, (Deuteronom 30:19)
2) Frica de Domnul este un izvor de viaţă, ea ne fereşte de cursele morţii. (Proverbe 14:27)
3) Moartea şi viaţa sunt în puterea limbii; oricine o iubeşte, îi va mânca roadele.  (Proverbe 18:21)
4) Căci viaţa trupului este în sânge. Vi l-am dat ca să-l puneţi pe altar, ca să slujească de ispăşire pentru sufletele voastre, căci prin viaţa din el face sângele ispăşire. (Levitic 17:11)
5) Omul! Zilele lui sunt ca iarba, şi înfloreşte ca floarea de pe câmp. (Psalmi 103:15)
6) În dreapta ei este o viaţă lungă; în stânga ei, bogăţie şi slavă. (Proverbe 3:16)
7) Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu. (Geneza 2:7)
8) Căci, dacă atunci când eram vrăjmaşi, am fost împăcaţi cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Său, cu mult mai mult acum, când suntem împăcaţi cu El, vom fi mântuiţi prin viaţa Lui. (Romani 5:10)
9) Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23)
10) Isus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.” (Ioan 8:12)
11) Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea şi Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. (Ioan 11:25)
12) Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. (Ioan 14:6)

Rugăciune

Dumnezeule cel bun și veșnic, Doamne Preasfinte! Te laud pentru că ești Drept, Sfânt și Vrednic de toată lauda și închinarea supremă. Tată, vreau să vin la tine în numele lui Isus ca să-ți mulțumesc pentru viața mea, pentru că tu ai transformat-o, pentru că în tine am trecut de la moarte la viața veșnică. Îți mulțumesc iubite Doamne, pentru că tu îmi dai viață, îmi dai talente și virtuți și zi de zi mă umpli de binecuvântări frumoase. Așa cum spune cuvântul tău: "Căci dacă, pe când eram vrăjmași, am fost împăcați cu Dumnezeu prin moartea Fiului său, cu atât mai mult, fiind împăcați, vom fi mântuiți prin viața lui". Vreau să-ți mulțumesc și pentru cei dragi mie, pentru prietenii mei, pentru colegii mei de muncă, dar îți mulțumesc și pentru dușmanii mei; te rog să te revelezi în viața lor și să înțeleagă că iertarea este un act de iubire față de sine. Îți mulțumesc, Isus, pentru toate minunile pe care mi le-ai dăruit în această călătorie. Îți mulțumesc pentru că Tu poți face toate lucrurile, îți mulțumesc pentru că mi-ai dezbrăcat viața de deznădejde și dureri, vindecându-mă din adâncul sufletului meu. Îți mulțumesc pentru absolut totul în această zi, Doamne, în numele lui Isus Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!